Неинвазивна мезотерапия


Благодарение на развитието на технологията, има ново постижение в областта на естетичната медицина и това е неинвазивната мезотерапия. Добре познатата инжекционна техника на мезотерапията се е развила в Dermoporation. С такава техника могат да се постигнат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции, които се използват, проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Те се внасят под формата на липозоми, за да се осигури афинитетът им към клетъчната мембрана.
Неинвазивната мезотерапия не крие никакъв риск за пациента.

В областта на естетичната медицина мезотерапията често се прилага за третиране на акне, белези, хиперпигментация, както и при отпускане и стареене на кожата.

Поради тази причина методът е изключително ефективен при третиране на проблеми и на лицето, и на тялото. Водеща роля изиграва комбинацията от уникалността на технологията и индивидуално подбрания за всеки клиент коктейл от активни съставки.

Предимства на Dermoporation:
 • високоефективна терапия - третира успешно бръчки, целулит, пигментни петна и има лифтинг ефект
 • безболезнена
 • процедурата е безопасна - не съществува вероятност от инфекция, защото няма инжектиране; само молекулите на медикаментите проникват в кожата
 • няма риск от образуването на хематоми
 • клиентът може да се върне към обичайните си занимания веднага след процедурта без никакви ограничения - слънчеви бани, тренировки, плуване, сауни и така нататък
Препоръчителни са цикли от по 10-15 процедури, като първите пет от тях трябва да се провеждат ежедневно.

Трябва да се вземат под внимание следните указания:
 • следващите 5-10 процедури трябва да се провеждат по 2-3 на седмица
 • ако е необходимо, този цикъл може да се повтори след прекъсване от четири седмици между циклите
 • продължителността на процедурите зависи от това колко е голяма третираната област; средната продължителност на една процедура е 15-20 минути
В зависимост от Вашите нужди, терапевтите ни ще подготвят необходимия коктейл от серуми и активатори. За стягане кожата на лицето и предотвратяване появата на фини линии и бъчки, за депигментация и други. Както и подмладяващ коктейл, подобряващ общия тон и текстура на кожата.

Guna Phoresis - безиглена мезотерапияGuna Phoresis - безиглена мезотерапия или революционен метод за възвръщане на младостта на Вашата кожа.

Какво представлява Guna Phoresis?

Действието се основава на принципа на резонансна магнитофореза, тоест чрез транскутанна (интрадермална) доставка на активни ингредиенти. По този начин се увеличива пропускливостта на клетъчната мембрана.

Как действа Guna Phoresis?

GUNA MEDICAL DEVICES поддържат и възстановяват колагеновите фибри на съединителната тъкан. Терапията се извършва чрез въвеждането на ампули колаген MD-TISSUЕ. Това е новаторски инструментален метод за транскутанна доставка на GUNA MDs (Medical devices).

Целта на безиглената мезотерапия с ампули MD-TISSUE е:
 • да подпомага намаляването на видимите признаци на състаряване на кожата
 • да подпомага намаляването появата на бръчки
 • да подпомага овлажняването на състарената кожа
MD-TISSUE е нов медицински препарат, разработен от GUNA с цел да помогне на жените и мъжете да изглеждат естествено no-млади, като хидратира, тонизира, освежава, стяга кожата и намалява появявата на бръчки и други признаци на нейното стареене.

Препаратът MD-TISSUE е разработен от GUNA Laboratories на базата на съвременните знания за физиологичното остаряване на кожата чрез иновативна SKA/Sequential Kinetic Activation/ технология, като по този начин осигурява един новаторски физиорегулативен подход за запазване и възстановяване на кожата. Той възпира физиологичното остаряване на съединителната тъкан и действа като бариера срещу свободните радикали. Основният компонент на MD-TISSUE е колагенът, който ефективно поддържа и възстановява колагеновите фибри на матрикса на съединителната тъкан, за да се създаде качествена колагенова решетка - „биомрежа", която придава контур, стегнатост и тонус на кожата. За постигане на една още по-революционна формула, GUNA Laboratories са обогатили състава на MD-TISSUE с няколко забележителни поддържащи компонента: аскорбинова киселина (витамин С), магнезий, пиридоксин хидрохлорид (витамин В6), рибофлавин (витамин В2) и тиамин хидрохлорид (витамин В1). Тези вещества рядко се срещат в естетичните формули, но са от голямо значение за съхраняване младостта на кожата. Освен това, те спомагат за преноса, полагането и стабилизирането на колагена в съответните структури на кожата.


Колагенът представлява основната субстанция в съединителната тъкан. Неговото намаляване, разрушаване и интоксикация са основните причини за стареенето на тъканите.

Защо да изберем Guna Phoresis?

Терапията е абсолютно безболезнена, атравматична и изключително приятна.

Кой зони са походящи за обработване?
 • лице
 • брадичка
 • шия
 • благодарение на наличието на малък, точков накрайник може да се въздейства локално върху околоочния контур
Времетраене на терапията:

Терапията не отнема повече от времето за обедна почивка.

Необходим брой терапии:

Извършват се две терапии през първите две седмици, последвани от едно третиране седмично до постигане на ефект (средно около 8-10 седмици), след което поддържащо се продължава с едно третиране месечно.

Как се осъществява терапията Guna Phoresis?

Ампулата MD-Tissue се смесва с дермо-проводящ гел GUNA-Gel Beauty, след което се нанася върху кожата. Дермопроводящият гел GUNA-Gel Beauty се препоръчва, тъй като е опакован в херметизиран контейнер, което гарантира запазване на органолептичните характеристики, микробиологична стабилност и невъзможност за замърсяване на препарата.

Времетраене: 45 мин. за една процедура.

Цени:

Guna Phoresis - 80 лв. за една процедура

Пакети:
3бр. процедури Guna Phoresis – 216 лв.
6бр. процедури Guna Phoresis – 408 лв.

Промоции:

3бр. диамантено микродермабразио+3бр. Guna Phoresis – 380 лв.
   

 

  
 
© 2016 - 2018 medesta.bg - Всички права запазени. Valid XHTML Created by webstudio.bg