Терапии Rejuvi


Лаборатория „Rejuvi" е създадена през 1988 г. в САЩ oт професор Wade Cheng, почетен биохимик с богат опит в дисциплини като химия, фармакология, биология, биохимия и билкология. Той работи съвместно с професор Arthur Furst, известен токсиколог и бивш професор в Стандфордския Университет, както и в тясно сътрудничество с водещия скандинавски експерт - Tarie Everson. Проблемите с кожата обикновено са сложни и строго индивидуални. Няма универсален начин за решаване на всеки проблем. Затова тримата учени създават богата гама професионални медицински терапии, както и обширна гама продукти за домашна употреба.


Rejuvi" има уникален синергичен подход, доближаващ крайния резултат до антистареещите технологии, и разработва най-съвременните продукти за подмладяване на кожата. „Rejuvi" е предпочитана козметична линия в много дерматологични центрове, СПА студиа и козметични салони по света. Лаборатория „Rejuvi" е изцяло с медицинска насоченост с постоянно усъвършенстване на медицинските изледвания, развитие и производствен капацитет. Философията на „Rejuvi" е синергизъм и е фокусирана основно в терапиите за лечение и подмладяване на кожата, както и в нейното поддържане.

Лаборатории „Rejuvi" разработва широк кръг от професионални медицински терапии за различни кожни проблеми. Професионалните процедури на „Rejuvi" показват значими резултати при сравнение преди и след процедурите.

Терапия зя стягане на порите Rejuvi


Широките пори на кожата често сe асоциират с мазна кожа и груба, неравна повърхност. “Rejuvi” изкусно комбинира няколко продукта като: Еksfoliating Mask, Peeling Formula, Lightening Treatment и други, за ефективно подобрение на непривлекателните кожни състояния. Тази терапия е безопасна и ефективна. Може да се прилага веднъж или два пъти седмично до достигане на желаните подобрения.


Терапията е съчетана с дълбоко почистване на лице за още по-добри резултати. Изключително богатия състав на продуктите в съчетание с АНА киселини, коджикова киселина и себорегулиращ комплекс повлияват мазната и склонна към акне кожа. Ефектите се виждат още след първата процедура.

Времетраене: 90 мин.

Цена: 100 лв.

При пакет от четири броя процедури ползвате 10% отстъпка.

Терапия за околоочен контур Rejuvi


Това е мощна околоочна терапия, която комбинира серия от уникални Rejuvi процедури и продукти като Fruit Complex, Vitamin A Complex, Vitamin C Complex, Facial Contour Serum и Facial Treatment за постигане на синергичен и антистареещ ефект върху зоната на очите. Тези отделни стъпки на терапията са грижливо подбрани в един специален цикъл, така че деликатната зона около очите безопасно да извлече всички преимущества от процедурата. Бръчките “пачи крак”, подпухналост и торбички под очите могат да се подобрят или намалят.


Периодът на третиране включва 4-6 сеанса, като може да се прилага всяка седмица или през седмица в зависимост от състоянието на кожата.

Времетраене: 50 минути.

Цена: 60 лв.

Терапия Rejuvi „Перли и коприна”


Целта на терапията е подобряването на кожния тон и пигментацията. Процедурата използва маска, направена от прах от естествени перли, който изглажда линиите, като същевременно подхранва кожата с аминокиселини, протеини и разнообразни елементи, за да я подмлади трайно.

rejuvi_004
Другата изключителна съставка на препарата е коприненият прах, който съдържа специални протеини за подхранване на кожата. Екстрактът от женшен повишава снабдяването на кръвта с кислород и подпомага метаболизма на кожата. Комплексът от тези съставки е заимстван от традициите на Изтока за грижа за красотата на кожата. Резултатът е копринена и сияеща кожа.

Терапията е подходяща за всички типове кожа, включително и за чувствителна.

Времетраене: 60 мин.

Цена: 100 лв

При пакет от четири броя процедури ползвате 10% отстъпка.
   

 

  
 
© 2016 - 2018 medesta.bg - Всички права запазени. Valid XHTML Created by webstudio.bg