Дъждовните дни останаха зад гърба ни и много от нас вече дори успяха да потопят нозе в морската вода, която в следващите седмици ще става все по-топла. Очакват ни много слънчеви дни и заслужена почивка. Независимо дали ще изберете море или планина за Вашата ваканция, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center ще Ви помогнем да сте в най-добрата си форма.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Този месец Ви предлагаме да разгледате нашите специални пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация. Те Ви дават възможност да се възползвате от изключително изгодни цени. Разбира се, за всички, които предпочитат да изпробват лазерната епилация, като започнат с една процедура, сме подготвили промоционални цени за една процедура на отделните зони. С помощта на най-добрия диоден лазер PrimeLase и следвайки професионалните съвети на медицинските специалисти на MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

50off-1.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

- Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

- Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

- Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

- Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

- Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

- Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

- Цели ръце (жени) – от 160 лв. на 99 лв.;

- 1/2 ръце (жени) - от 100 лв. на 55 лв.;

- Цели ръце (мъже) – от 200 лв. на 130 лв.;

- Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 95 лв.;

- Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

- Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

- Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 240 лв.;

- Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 450 лв.;

- Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 120 лв.;

- Бедра (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

- Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лева.

2. Пакет „Сияйна кожа“.

Не можем да пренебрегнем грижата за кожата на лицето, макар че през слънчевите месеци много от процедурите за лице не се прилагат. За да запазите свежестта и блясъка му през лятото, Ви предлагаме процедурата HydraFacial: изключителна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. С всяка процедура ще HydraFacial получите като подарък от нас терапия за лице на френската марка за селективна козметика Esthederm за дълбоко насищане на кожата с кислород. При терапията последователно върху лицето се нанасят два вида изключително мек и нежен гел. Между тях протича химична реакция с отделяне на кислород директно върху кожата.

2019_Summer_html_4c23d6e0bae40acb.png

3. Пакет „Стегната кожа“.

Другото ни атрактивно предложение за Вас е пакетът, който ще Ви помогне да се радвате на по-стегната и красива кожа. Той включва ексфолираща маска с четков пилинг, ултразвуково почистване на порите, масаж на лице, шия и деколте, ултразвукова хидратация с ампула с ботокс ефект и маска според типа кожа.

2019_Summer_html_ca634be89366a715.png

4. Три варианта за „Супер тяло“.

Както и друг път сме споделяли с Вас, най-сигурният начин да изглеждате във форма, е да инвестирате в процедури с апарати, които са ефективни. Антицелулитните кремове и масажите са на по-ниски цени, но не могат Ви помогнат да се справите с проблема с целулита и отпусната кожа. До края на юли при нас валидни продължават да бъдат едни от най-харесваните от Вас процедури за тяло, от които можете да се възползвате в няколко варианта.

2019_Summer_html_8e0cbc7681bfa5de.png

Първият вариант включва пакета, който с двойна сила атакува несъвършенствата по тялото. Той комбинира процедури с два доказано ефективни медицински апарата – Venus Legacy и LPG, които ще Ви помогнат да постигнете видими резултати. С всеки от апаратите ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури и с двата, водят до невероятни резултати!

Venus Legacy е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките. Запознайте се подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата.

2019_Summer_html_ae16801c3348456a.png

Вторият и третият вариант включват пакети за тяло само с LPG. Апаратът е предпочитан от много от Вас заради това, че с него изключително успешно се третират т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, а и защото процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане.

2019_Summer_html_738eed5edfd05743.png

За онези от Вас, които никога не са се подлагали на процедури за тяло, сме подготвили намаление на един брой процедура на зона по избор с Venus Legacy. Предлагаме Ви да се запознаете подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

2019_Summer_html_a425d9c1905c85d5.png

5. Специални цени за красиви мигли.

До края на юли отново са валидни нашите специални предложения на процедури, чрез които ще разкрасите своите мигли и ще придобиете магнетичен поглед:

 - „Мигли косъм по косъм“: намаление от 80 лева на 40 лева;
 - „Обемни мигли“: намаление от 120 лева на 60 лева;
 - „Трайно извиване и ламиниране на мигли“: намаление от 80 лева на 50 лева.


За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center) и разгледайте нашия сайт http://www.medesta.bg/

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

Заповядайте при нас!

Контакти:

София, ул. "Гургулят" 22

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00