С настъпването на есента се стараем да се заредим с много положителни емоции, за да не позволим все по-студеното време навън да отнеме от енергията и настроението ни. Затова по традиция след края на лятото и в началото на студените месеци при нас е месецът на HAPPY офертите. Представяме Ви нашите HAPPY промоции, припомняме Ви някои Ваши любими пакетни предложения и насочваме вниманието Ви към нашите актуални намаления на цените за лазерна епилация. Не пропускайте да разгледате и пакетите с процедури за лице, които изготвихме лично за Вас като специална грижа, подходяща за сезона.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Black-Friday-Sale.png

2. HAPPY с Venus Legacy - тяло.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация неслучайно са нашият „златен“ хит. С тях ползвате най-изгодните цени при нас. Не всеки обаче е готов да започне с лазерната епилация, купувайки си пакет. Затова всеки месец подготвяме промоционални цени за една процедура на отделните зони. Вижте ги по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) – от 160 лв. на 99 лв.

• 1/2 ръце (жени) - от 100 лв. на 55 лв.

• Цели ръце (мъже) – от 200 лв. на 130 лв.

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 240 лв.

• Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 450 лв.;

• Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 120 лв.

• Бедра (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лв.

Venus Legacy е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките.

Балансираното хранене, умерената физическа активност и Venus Legacy са ключът към така мечтаното стройно тяло.

За онези от Вас, които никога не са се подлагали на процедури за тяло, сме подготвили намаление на един брой процедура на зона по избор с Venus Legacy. Предлагаме Ви да се запознаете подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

Get-Productive.png

3. HAPPY с Venus Legacy - лице.

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Lifting.png
Само до края на ноември безоперативен лифтинг Venus Legacy на лице и шия за 45 минути е на промоционална цена от 100 лева.

4. Пакет „Double Peeling&Whitening”.

След като през лятото бяхме доста ограничени при процедурите за лице, постепенно възвръщаме ритъм. Този месец Ви предлагаме един пакет, който ще разреши три проблема и ще Ви донесе: ексфолиация, избелване и хидратация!

Double-Peeling.png
Пакетът включва диамантено микродермабразио, което представлява механичен пилинг за излющване на мъртвите клетки. Той идва в комбинация с Melanostop: лек химически пилинг, който съдържа азелаинова, коджикова и фитинова киселина и се прилага за потискане образуването на пигментни петна и заравняване на тена. Завършваме с масаж със серум с витамин С и избелваща пластифицираща маска.

5. „Сияеща кожа”.

Химическият пилинг е обратно в играта! След като през слънчевите месеци бяхме забравили за него, ето, че отново е време да си припомним ползите от него. Този месец Ви предлагаме към всеки химически пилинг подарък маска за дълбока хидратация и подхранване Cocoon Esthederm! 

Chemical.png

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center)

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

Контакти:

София, ул. "Гургулят" 22

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00