Напук на времето навън, което става все по-студено, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center отказваме да изпаднем в есенна депресия и избираме да бъдем HAPPY. Затова сме Ви подготвили много изненади и специални оферти, както и Ваши любими пакетни предложения. Запознайте се с нашите HAPPY hour промоции и вижте актуалните ни намаления на цените за лазерна епилация. Не пропускайте и пакетите с процедури за лице, които изготвихме лично за Вас като специална грижа, подходяща за сезона.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация неслучайно са нашият „златен“ хит. С тях ползвате най-изгодните цени при нас. Не всеки обаче е готов да започне с лазерната епилация, купувайки си пакет. Затова всеки месец подготвяме промоционални цени за една процедура на отделните зони. Вижте ги по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване. 

50off.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) – от 160 на 89 лв.;

• 1/2 ръце (жени) - от 100 на 49 лв.;

• Цели ръце (мъже) – от 200 на 129 лв.;

• Мишници (мъже и жени) – от 40 на 25 лв.;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 на 95 лв.;

• Пълен интим (жени) – от 120 на 80 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 на 240лв.;

• Цяло тяло (жени) – от 800 на 450 лв.;

• Подбедрици (жени) – от 250 на 110 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 на 220 лева.

2. HAPPY hour с Venus Legacy - тяло.

Само в сряда и в петък ползвате 40% отстъпка от цената на процедури с Venus Legacy на всички зони на тялото. Това е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките. Запознайте се подробно с предимствата на този апарат тук

Copy-of-Bezoperativen-lifting.png

Процедурите могат да бъдат правени на зони и таксувани на минути, ако зоната за третиране е голяма. В тези дни можете да предплатите и за следващи посещения в удобно за Вас време!

Балансираното хранене, умерената физическа активност и Venus Legacy са ключът към така мечтаното стройно тяло.

3. HAPPY hour с Venus Legacy - лице.

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Bezoperativen-lifting.png

Само през октомври и само във вторник и в четвъртък безоперативен лифтинг Venus Legacy на лице е с 25 % отстъпка, а зона лице и шия – с 40% отстъпка.

4. Пакет „Double Peeling&Whitening”.

След като през лятото бяхме доста ограничени при процедурите за лице, постепенно възвръщаме ритъм. Този месец Ви предлагаме един пакет, който ще разреши три проблема и ще Ви донесе: ексфолиация, избелване и хидратация!

BlestyashtaKozha_Feysbuk.png

Пакетът включва диамантено микродермабразио, което представлява механичен пилинг за излющване на мъртвите клетки. Той идва в комбинация с Melanostop: лек химически пилинг, който съдържа азелаинова, коджикова и фитинова киселина и се прилага за потискане образуването на пигментни петна и заравняване на тена. Завършваме с масаж със серум с витамин С и избелваща пластифицираща маска.

5. Пакет „Triple Lifting“.

Другото ни атрактивно предложение през октомври е пакетът, който ще Ви помогне да се радвате на истински лифтинг на кожата на лицето без скалпел само след три до шест процедури. Това е възможно благодарение на комбинацията от процедура с Venus Legacy на зона лице и шия, дълбокотъканен масаж на лице шия и деколте и пластифицираща маска с лифтинг ефект.

Copy-of-BlestyashtaKozha_Feysbuk.png

Радиочестотата при процедурата с Venus Legacy загрява тъканите абсолютно безболезнено до 40 градуса, което стимулира образуването на нов колаген и еластин в кожата. Дълбокотъканният масаж е отлична гимнастика за лицевите мускули, подобрява кръвообращението и трофиката на кожата, като в съчетание с радиочестота дава невероятни резултати. Пластифициращата маска допълва лифтирането на лицето и има дренажно действие върху тъканите.

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center).

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си! Заповядайте при нас!

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22;

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.