Гледаме към следващите седмици с надеждата, че дъждовете вече са отминали и край морето ни очакват само слънчеви и топли дни. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме Ви подготвили "горещи" цени на процедури за тяло и 50% намаление на пакети за лазерна епилация.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Този месец Ви предлагаме да разгледате нашите специални пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация. Те Ви дават възможност да се възползвате от изключително изгодни цени. Разбира се, за всички, които предпочитат да изпробват лазерната епилация, като започнат с една процедура, сме подготвили промоционални цени за една процедура на отделните зони. С помощта на най-добрия диоден лазер PrimeLase и следвайки професионалните съвети на медицинските специалисти на MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване. 

1.png


Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Ареоли (жени) – от 20 лв. на 15 лв.;

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) – от 160 на 95 лв.;

• Цели ръце (мъже) – от 200 на 129 лв.;

• Мишници (мъже и жени) – от 40 на 25 лв.;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 на 95 лв.;

•Пълен интим (жени) – от 120 на 80 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 на 330 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 на 220 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 на 259лв.;

• Цяло тяло (жени) – от 800 на 450 лв.;

• Подбедрици (жени) – от 250 на 140 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 на 220 лева.

2. Пакет „Свежа и блестяща кожа“

Не можем да пренебрегнем грижата за кожата на лицето, макар че през слънчевите месеци много от процедурите за лице не се прилагат. За да запазите свежестта и блясъка му през лятото, Ви предлагаме процедурата микродермабразио. Тя се характеризира с две основни предимства: отсъствие на риск от странични ефекти и кратък възстановителен период. Методът е разработен за третиране на лице и тяло и съчетава в себе си повърхностен механичен пилинг с диамантени накрайници с различна абразивност и вакуум масаж. Целта е да се елиминират кожните несъвършенства и да се постигне максимална хомогенност на тена, блясък и свежест на кожата. С всяка процедура микродермабразио ще получите като подарък от нас неинвазивна мезотерапия, чрез която се постигат. Активните субстанции, които се използват, проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина.

2.png


3. Пакет „Безоперативен лифтинг“.

Подарък могат да получат също онези от Вас, които си купят процедура Venus Legacy на зона лице. В този случай ще получите от нас процедура на шия с този революционен медицински апарат. Той намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

3.png


4. Пакети „Горещо тяло“ в няколко варианта.

В разгара на отпуските Ви предлагаме „горещи“ цени на пакети за „горещо“ тяло в няколко варианта. Както и друг път сме споделяли с Вас, най-сигурният начин да изглеждате във форма, е да инвестирате в процедури с апарати, които са ефективни. Антицелулитните кремове и масажите са на по-ниски цени, но не могат Ви помогнат да се справите с проблема с целулита и отпусната кожа. 

4.png


Единият от апаратите, включени в пакетите за тяло този месец, е високотехнологичният Venus Legacy: първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа. Той комбинира три технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feedback. Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина. Резултатите са налице само след една процедура. Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца!

5.png


Другият апарат, който сме включили в пакетите, е LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата. Чрез патентованата механична стимулация на неговите ролки LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка, като по този начин се активира метаболизма й. С апарата се третират успешно т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, като процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане. Обикновено, 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. Процедурите с LPG се извършват със специално индивидуално трико, което освен лична хигиена, осигурява максимален контакт на апарата с кожата за още по-ефективен масаж. Всички, купили си пакет за LPG, ще получат трикото като подарък.

6.png


С всеки от двата апарата ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури с двата апарата, водят до невероятни резултати! Балансираното хранене, умерената физическа активност и процедурите за тяло при нас са ключът към така мечтаното стройно тяло.

7.png

За онези от Вас, които никога не са се подлагали на процедури за тяло, сме подготвили намаление на един брой процедура на зона по избор с Venus Legacy. Предлагаме Ви да се запознаете подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

VenusLegacy.png

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center).

Заповядайте в центъра ни! Очакваме Ви!

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22;

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.