Колкото и да е непредсказуемо времето през февруари и март, ароматът на пролет все по-осезаемо се чувства във въздуха. Знаем, че с нейното идване имаме нужда от презареждане – след дългата и изтощителна зима и кратките дни в тъмните месеци имаме нужда от възстановяване. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите не само за външността си, но и за доброто си настроение, така че да посрещнете пролетта заредени с енергия.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация са на фокус при нас независимо от сезона, защото красивата и гладка кожа изисква постоянна грижа и внимание. Топлото време чука на вратата и няма да усетим кога ще настъпи моментът да разголим ръце и крака. Затова помислете дали сега не е най-удачният момент да започнете с процедурата лазерна епилация. Ако не с пакет, то с една процедура на промоционална цена за отделна зона. Вижте всички цени по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

50off_5_.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) – от 160 на 99 лв. + подарък мишници;

• 1/2 ръце (жени) - от 100 на 55 лв. + подарък мишници;

• Цели ръце (мъже) – от 200 на 130 лв. + подарък мишници;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 на 95 лв.;

• Пълен интим (жени) – от 120 на 80 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 на 240лв. + подарък мишници;

• Цяло тяло (жени) – от 800 на 450 лв.;

• Подбедрици (жени) – от 250 на 120 лв. + подарък мишници;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 на 230 лева + подарък мишници.


2. „Презареждане“ с Venus Legacy и LPG.

По Ваша молба до края на март отново сред специалните ни предложения е пакетът, който с двойна сила атакува несъвършенствата по тялото. Нарекохме го „Презареждане“, защото с помощта на двата доказано ефективни медицински апарата ще презаредите изтощеното си от зимата тяло и ще постигнете видими резултати: с всеки пакет от 4 процедури с Venus Legacy „Проблемни зони“ за 600 лева получавате като подарък 10 LPG процедури. С всеки от апаратите ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури и с двата, водят до невероятни резултати!

Venus Legacy е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките. Запознайте се подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата.

Copy-of-Bezoperativen-lifting_5_.png

3. „Нова кожа”.

Все още времето навън ни позволява да прилагаме химическият пилинг. На прага на пролетта Ви предлагаме пакет от 4 процедури на изключително атрактивна цена, за да обновите лицето си и да го презаредите с енергия и свежест.

Copy-of-PQAGE_3_.png

4. „Зареди се с кислород“.

За да възстановите кожата на лицето, са нужни постоянна грижа и внимание. Можете да си осигурите и двете с процедурата HydraFacial: изключителна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. След HydraFacial почистването на лице никога вече няма да е същото! С всяка процедура ще получите като подарък от нас кислородна мезотерапия, чрез която лицето Ви ще се насити с този живителен елемент. Един пакет: двойно презареждане за Вашата кожа!

Kopie-na-Copy-of-PQAGE_1_.png

5. „Двоен лифтинг“.

Микротоковата терапия, наричана още биолифтинг, е безопасна и приятна моделираща процедура, при която се използва енергията на биоптичния импулс. По време на процедурата се получава съкращаване на мимическите мускули, което ги тонизира и стяга. Биолифтингът е истинска гимнастика за мускулите на лицето, които се нуждаят от спорт не по-малко от тялото ни. Биолифтингът е терапия, която може да се прилага всеки ден или през ден. Тя може да бъде комбинирана и с други козметични процедури. До края на март ние Ви я предлагаме в комбинация с дълбокотъканен масаж, който подобрява кръвообращението, а оттам и трофиката на кожата на лицето. Съчетанието на двете процедури водят до естествен за организма лифтинг на лицето. Препоръчително е да се направи курс от 10 процедури в рамките на две седмици.

Copy-of-BlestyashtaKozha_Feysbuk_2_.png

6. „Дълбока хидратация“.

Пакетът включва диамантено микродермабразио, което представлява механичен пилинг за излющване на мъртвите клетки. Благодарение на него преминаването на активни съставки от козметични кремове и маски се подобрява с над 50 процента. Предлагаме Ви го в пакет с кислородна мезотерапия, при която се работи с чист кислород 90% под високо налягане. Комбинирането с различни ампули според типа кожа и състоянието й още повече обогатява процедурата. Съчетанието на микродермабазио и кислородна мезотерапия ще Ви даде ексфолиация, хидратация и истинско презареджане на кожата Ви.

BlestyashtaKozha_Feysbuk_1_.png

7. „Колаген индуктивна терапия“.

Микронидлингът неслучайно се превърна в любима терапия за много жени. Процедурата многократно стимулира производството на нов колаген и затова се нарича колаген индуктивна терапия. Представлява множество микроубождания, които стимулират производството на колаген и еластин в кожата. В същото време микроубожданията създават канали, през които на кожата се доставят т.нар. мезококтейли. Процедурата е изключително подходяща за суха и девитализирана кожа, разширени пори, белези от акне, пигментни петна и отпуснат овал на лицето.

_Feysbuk_2_.png

8. Специални цени за красиви мигли.

До края на март сме Ви подготвили и специални предложения на процедури, чрез които ще разкрасите своите мигли и ще придобиете магнетичен поглед.

- „Мигли косъм по косъм“: намаление от 80 лева на 40 лева;

- „Обемни мигли“: намаление от 120 лева на 60 лева;

- „Трайно извиване и ламиниране на мигли“: намаление от 80 лева на 50 лева.

LazernaEpilatsiyaAvgust_3_.png

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center) и разгледайте нашия сайт http://medesta.bg/

Заповядайте при нас!

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22;

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.