MedЕsta промоции през април
Разделете се с нежеланото окосмяване завинаги на изключително изгодни промоционални цени. Постигнете забележителни резултати в грижата за кожата на лицето и тялото със специалните Venus Legacy пакети.

Представяме Ви нашите промоции, валидни до 30 април 2018 година.

През този месец времето все по-осезаемо и трайно започва да се затопля, затова Ви даваме възможност да се подготвите навреме и да се разделите с нежеланото окосмяване завинаги на изключително изгодни промоционални цени за процедура на зона. Проверете и нашите пакетни предложения за лазерна епилация.

Този месец при нас в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center на фокус са също процедури с апарата, който предизвика революция в медицинската естетика и вече няколко години държи първенството при неинвазивните процедури за лице и тяло: Venus Legacy.С него се постигат забележителни резултати и затова не е случайно, че годишно в света с Venus Legacy се извършват над три милиона процедури.

Затова предлагаме на Вашето внимание специални Venus Legacy пакети, които разработихме в две направления: грижа за кожата на лицето и красиво тяло.

Не пропускайте възможността да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло с най-високо качество на атрактивни цени!

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Гладката кожа е неделима част от представата ни за красиво тяло. Най-прекият път към постигането на тази цел минава през епилация с най-добрия диоден лазер PrimeLase. С негова помощ и следвайки професионалните съвети на медицинските специалисти на MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

 • Ареоли (жени) – от 20 лв. на 15 лв.
 • Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.
 • Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.
 • Шия, врат и скули (мъже) – от 100 на 75 лв.
 • Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.
 • Цял корем (мъже) – от 150 на 90 лв.
 • Цели гърди (мъже) – от 150 на 90 лв.
 • Цели ръце (жени) – от 160 на 95 лв.
 • Цели ръце (мъже) – от 200 на 129 лв.
 • Мишници (мъже и жени) – от 40 на 25 лв.
 • Пълен интим + мишници (жени) – от 160 на 95 лв.
 • Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 на 299 лв.
 • Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 на 180 лв.
 • Цели крака (жени) – от 450 на 259лв.
 • Цяло тяло (жени) – от 800 на 400 лв.
 • Подбедрици (жени) – от 250 на 110лв.
 • Гръб и рамене(мъже) – от 350 на 220 лева.

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center) и разгледайте нашия специализиран сайт http://medestalazer.com/

2. Пакет „Тяло за плажа“

Обичайно, започваме да ограничаваме храненето и да спортуваме малко преди да тръгнем на море, като това рядко води до желаните резултати. Предлагаме Ви да започнете подготовката за плажа достатъчно рано: хем ще имате достатъчно време, за да влезете във форма, хем ще планирате разумно разходите си. Хранете се умерено, движете се повече и инвестирайте в процедури, които видимо ще подобрят начина, по който се чувства и изглежда тялото Ви. В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките.

Подготвили сме Ви специалните пакети от процедури с Venus Legacy, които третират най-проблемните зони: пакет за четири процедури на бедра и седалище и пакет за четири процедури на корем и паласки.

promo_tyalo_za_plazha_april.jpg

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и влезте във форма до лятото!

3. Пакет „Цялостно и видимо подмладяване“

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и на лице: революционният медицински апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата на лицето, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

promo_vidimo_podmladyavane_april.jpg

Затова подготвихме специален пакет с фокус върху този апарат, като към процедурите с Venus Legacy добавихме дълбок пластичен масаж на лицето и безиглена мезотерапия за дълбока хидратация. Така съчетани процедурите дават видим ефект и подобряват цялостно начина, по който изглежда кожата на лицето.

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center) и разгледайте нашия сайт http://medesta.bg/

4. Пакет „‘НЕ!‘ на двойната брадичка!“

Безоперативният лифтинг на лице Venus Legacy е истинска иновация в процедурите за оформяне контура на лицето. Съчетанието на три модерни и доказани технологии в апарата налагат нов стандарт в естетичната медицина. Мултиполярна радиочестота, пулсиращи магнитни полета и импулсен вакуум премахват двойната брадичка, повдигат овала, стягат кожата на лицето и изглаждат бръчките.

promo_ne_na_dvoynata_bradichka_april.jpg

Venus Legacy е единственият апарат с FDA сертификат, предназначен за безоперативен лифтинг. Нарежда се сред медицинските апарати от най-висок клас. Процедурите са с доказани резултати, абсолютно безвредни и изключително приятни. Истинският безоперативен лифтинг и премахването на двойната брадичка са постижими единствено с Venus Legacy!

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center) и разгледайте нашия сайт http://medesta.bg/

5. Пакет „Без торбички и тъмни кръгове“

Фокус и в този пакет са процедурите с Venus Legacy, като в случая добавяме специален химически пилинг за целите на терапията и завършваме с неинвазивна мезотерапия, чрез която се постигат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции, които се използват, проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Действието се основава на принципа на резонансна магнитофореза, тоест чрез транскутанна (интрадермална) доставка на активни ингредиенти. По този начин се увеличава пропускливостта на клетъчната мембрана.

promo_bez_torbichki_i_tamni_kragove_april.jpg

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center) и разгледайте нашия сайт http://medesta.bg/

Заповядайте в центъра ни на ул. „Гургулят“ 22 в София.

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22;
Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00

medesta.bg
medestalazer.com
Facebook: https://www.facebook.com/medesta.bg
Instagram: https://www.instagram.com/medesta_laser_esthetic_center/