Лятото бавно си отива: разопаковаме куфари след почивка, завръщаме се към обичайното ежедневие и постепенно влизаме в работен режим. Все още обаче ни предстоят слънчеви и топли дни. Септември обещава да бъде хубав и само от нас зависи да го използваме по най-добрия начин, за да се подготвим за есента. За целта е необходимо да се погрижим добре за себе, като ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center с радост ще Ви помогнем да направите това. Специалните ни септемврийски предложения включват превърналите се вече в хит услуги за топ форма на тялото, подходящи за сезона процедури за лице и неустоими цени за лазерна епилация.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

И този месец на фокус при нас са специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация. Те Ви дават възможност да се възползвате от изключително изгодни цени. Разбира се, за всички, които предпочитат да изпробват лазерната епилация, като започнат с една процедура, сме подготвили промоционални цени за една процедура на отделните зони. С помощта на най-добрия диоден лазер PrimeLase и следвайки професионалните съвети на медицинските специалисти на MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване. 

50off.png


Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) – от 160 на 89 лв.;

• 1/2 ръце (жени) - от 100 на 49 лв.;

• Цели ръце (мъже) – от 200 на 129 лв.;

• Мишници (мъже и жени) – от 40 на 25 лв.;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 на 95 лв.;

• Пълен интим (жени) – от 120 на 80 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 на 240лв.;

• Цяло тяло (жени) – от 800 на 450 лв.;

• Подбедрици (жени) – от 250 на 110 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 на 220 лева.

2. Пакет „Чиста и сияеща“.

След като през лятото слънчевите месеци бяхме доста ограничени в грижата за кожата на лицето, постепенно започваме отново да му обръщаме все повече внимание. За неговата чистота и блясък Ви предлагаме процедурата HydraFacial: изключителна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. След HydraFacial почистването на лице никога вече няма да е същото! С всяка процедура ще получите като подарък от нас неинвазивна мезотерапия, чрез която се постигат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции, които се използват, проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Един пакет: два чудесни резултата за Вашата кожа!

Copy-of-PQAGE.png


3. „Безоперативен лифтинг“.

Само през септември процедура Venus Legacy на зона лице и шия с продължителност 45 минути е на изключителна цена от 100 лева. Този революционен медицински апарат доказано постига изключителни резултати: намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

lifting.png


4. „Възстановена кожа“ и „Луксозна грижа“.

В края на лятото Ви предлагаме две предложения за процедури на лице, които ще Ви помогнат да възстановите неговата жизненост. Обичайно, заради почти непрекъснатото излагане на слънце в топлите месеци кожата му е по-суха и изисква специална грижа. Затова подготвихме за Вас процеудри, които ще възвърнат влажността и свежестта на кожата на лицето.

„Възстановена кожа“ включва диамантено микродермабразио; eнзимна маска гомаж; безиглена мезотерапия със серум с чист витамин С; хигиенно-козметичен масаж с масло с витамин С; финален продукт.

_Feysbuk.png

Под името „Луксозна грижа“ Ви предлагаме терапията за лице на френската марка за селективна козметика Esthederm с лифтинг ефект включва емблематичния почистващ ритуал Osmoclean, който продължава 20 минути, дълбок пластичен масаж на лице, шия и деколте и маска тип отливка с лифтинг ефект

Copy-of-Bezoperativen-lifting.png

5. Пакети за тяло „Влез във форма“ в няколко варианта.

През септември също Ви предлагаме атрактивни цени на пакетите ни за тяло, които през последните месеци се превърнаха в любими на много от Вас. Разбира се, това е повече от логично, като се имат предвид ефективността на процедурите с апаратите, включени в пакетите, и

Единият от апаратите е високотехнологичният Venus Legacy: първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа. Той комбинира три технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feedback. Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Резултатите са налице само след една процедура. Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца!

1.png

Другият апарат, който сме включили в пакетите, е LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата.

С всеки от апаратите ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури и с двата, водят до невероятни резултати! 

2.png

Предлагаме Ви и специални LPG пакети с процедури с различна продължителност на много изгодни цени. Припомняме Ви как работи апаратът: чрез патентованата механична стимулация на неговите ролки LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка, като по този начин се активира метаболизма й. С апарата се третират успешно т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, като процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане. 

3.png

Обикновено, 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. Процедурите с LPG се извършват със специално индивидуално трико, което освен лична хигиена, осигурява максимален контакт на апарата с кожата за още по-ефективен масаж. Всички, купили си пакет за LPG до края на септември, ще получат трикото като подарък.

Балансираното хранене, умерената физическа активност и процедурите за тяло при нас са ключът към така мечтаното стройно тяло.

4.png

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center).

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си! Заповядайте при нас!

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22;

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.