В края на 2019-а и на прага на новата 2020-а година с удоволствие Ви представяме нашите празнични предложения, валидни до края на януари. Знаем, че в навечерието на празниците всички сме улисани в търсене на подаръци и често не намираме време, за да зарадваме с нещо и себе си. Затова се постарахме да Ви предложим начин хем да си направите подарък, хем да не губите излишно време. Специално за Вас събрахме на едно място едни от най-добрите ни предложения на процедури за лице и за тяло на изключително изгодни цени, така че лесно да изберете своя beauty подарък.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация неслучайно са нашият „златен“ хит. С тях ползвате най-изгодните цени при нас. Не всеки обаче е готов да започне с лазерната епилация, купувайки си пакет. Затова всеки месец подготвяме промоционални цени за една процедура на отделните зони. Вижте ги по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 40 лв.;

Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

Цели ръце (жени) + мишници – от 160 лв. на 95 лв.;

1/2 ръце (жени) + мишници - от 100 лв. на 55 лв.;

Цели ръце (мъже) + мишници– от 200 лв. на 130 лв.;

Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 95 лв.;

Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 240 лв.;

Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 400 лв.;

Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 120 лв.;

Бедра (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лева.

2. На фокус: Venus Legacy за лице и за тяло.

До края на януари при нас имате възможност да се възползвате от изключително изгодни цени на процедури с Venus Legacy. Неведнъж сме Ви представяли предимствата на този медицински апарат, който постига забележителни резултати както в извайването на тялото, така и в борбата с бръчките и отпуснатия овал на лицето. Затова Ви даваме възможност да зарадвате себе си за празниците, като инвестирате разумно в даващи резултати процедури. 

- С Venus Legacy по-близо до мечтаното тяло:

Стройно тяло не се постига с магическа пръчка, но то отдавна не е привилегия само на хората с добър ген или на онези, които могат да си позволят пластична операция. В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките.

Специалните пакети, които подготвихме за Вас с Venus Legacy, включват процедури, третиращи най-проблемните зони на тялото.

Балансираното хранене, умерената физическа активност и Venus Legacy са ключът към така мечтаното стройно тяло. Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

Christmas2019_Venus_Body3.png


Christmas2019_Venus_Body1.png

Christmas2019_Venus_Body2.png

- Venus Legacy безоперативен лифтинг за лице:

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Вижте нашите специални предложения за процедури на лице, които неслучайно са се превърнали в едни от най-предпочитаните ни оферти.

Christmas2019_Venus_Face1.png

Christmas2019_Venus_Face2.png

Christmas2019_Venus_Face3.png

3. „Видимо обновена кожа”.

Докато студът навън „щипе“ лицето, при нас идва най-подходящото време от годината за прилагане на химически пилинг. Ето защо Ви предлагаме пакет от 4 процедури на изключително атрактивна цена, за да обновите лицето си и да го презаредите с енергия и свежест.

Christmas2019_Face3.png

4. „Кислородно зареждане“.

За да възстановите кожата на лицето, са нужни постоянна грижа и внимание. Можете да си осигурите и двете с HydraFacial: изключителна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. След HydraFacial почистването на лице никога вече няма да е същото!

С всяка процедура до края на януари ще получите като подарък от нас кислородна мезотерапия, чрез която лицето Ви ще се насити с този живителен елемент. Един пакет: двойно презареждане за Вашата кожа!

Christmas2019_Face1.png

5. „Колаген индуктивна терапия“.

Микронидлингът неслучайно се превърна в любима терапия за много жени. Процедурата многократно стимулира производството на нов колаген и затова се нарича колаген индуктивна терапия. Представлява множество микроубождания, които стимулират производството на колаген и еластин в кожата. В същото време микроубожданията създават канали, през които на кожата се доставят т.нар. мезококтейли. Процедурата е изключително подходяща за суха и девитализирана кожа, разширени пори, белези от акне, пигментни петна и отпуснат овал на лицето.

Christmas2019_Face2.png

6. Празнични цени за красиви мигли.

Красивите мигли могат да се превърнат във финалния щрих, който ще придаде блясък на Вашия празничен външен вид за вече започналите тържества. До края на януари сме Ви подготвили специални предложения на процедури, чрез които ще разкрасите своите мигли и ще придобиете магнетичен поглед.

„Мигли косъм по косъм“: намаление от 80 лева на 40 лева;

„Обемни мигли“: намаление от 120 лева на 60 лева;

„Трайно извиване и ламиниране на мигли“: намаление от 80 лева на 50 лева.

Copy-of-oferti-tyalo.png

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

Заповядайте при нас, за да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло на изключително изгодни цени и без компромис в качеството!

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22 в София.

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.