Пролетта е вече тук. Предстоят едни от най-хубавите празници през годината, а заедно с тях много почивни дни и повече свободно време. Обикновено го използваме, за да сме със семейство и приятели, за дълги разходки сред природата или за извънградски пътувания. Ние Ви предлагаме още една възможност: да се погрижите за себе си и да се подготвите за все по-топлите дни, които ни очакват. Тялото и лицето ни имат нужда от нова енергия и подходяща грижа. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация са на фокус при нас независимо от сезона, защото красивата и гладка кожа изисква постоянна грижа и внимание. С все по-топлото време навън те са и едни от най-желаните при нас. Ако обаче не сте готови да започнете с пакет, то за Вас са нашите промоционални предложения за една процедура на отделна зона. Вижте всички цени по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

50off.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) – от 160 лв. на 99 лв. + подарък мишници;

• 1/2 ръце (жени) - от 100 лв. на 60 лв. + подарък мишници;

• Цели ръце (мъже) – от 200 лв. на 130 лв. + подарък мишници;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 245 лв. + подарък мишници;

• Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 450 лв.;

• Подбедрици (жени) – от 250 лв. на 120 лв. + подарък мишници;

• Бедра и външни бикини (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лв. + подарък мишници;

• Цяло тяло (мъже) – от 800 лв. на 550 лева.

2. „Нов сезон: по-добра форма“ за тялото в няколко варианта.

Специалните ни предложения за тяло до края на май са в няколко варианта. Първият вариант е да се възползвате от пакета, който с двойна сила атакува несъвършенствата по тялото. Пакетът включва комбинация от процедури с два доказано ефективни медицински апарата – Venus Legacy и LPG, които ще Ви помогнат да постигнете видими резултати. С всеки от апаратите ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури и с двата, водят до невероятни резултати!

Venus Legacy е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките. Запознайте се подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата.

Copy-of-Bezoperativen-lifting.png

Вторият и третият вариант включват пакети за тяло само с LPG. Апаратът е предпочитан от много от Вас заради това, че с него изключително успешно се третират т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, а и защото процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане.

3.png

Чрез патентованата механична стимулация на неговите ролки LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка, като по този начин се активира метаболизма й. Обикновено, 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. Процедурите с LPG се извършват със специално индивидуално трико, което освен лична хигиена, осигурява максимален контакт на апарата с кожата за още по-ефективен масаж.

4.png

Четвъртият вариант, който сме подготвили, е за онези от Вас, които никога не са се подлагали на процедури за тяло: намаление на един брой процедура на зона по избор с Venus Legacy. Предлагаме Ви да се запознаете още по-подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

Copy-of-Kraka-mishnitsi-intim_May.png

3. „Безоперативен лифтинг” на лице.

Едно от специалните ни предложения за грижа за кожата на лицето включва процедури с Venus Legacy, които са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Само до края на май безоперативен лифтинг Venus Legacy на лице и шия за 45 минути е на промоционална цена от 100 лева.

Copy-of-PQAGE.png

4. „Презареждане“.

Един от най-добрите начини да се погрижите за кожата на лицето е чрез процедурата HydraFacial: изключителна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. След HydraFacial почистването на лице никога вече няма да е същото! С всяка процедура ще получите като подарък от нас кислородна мезотерапия, чрез която лицето Ви ще се насити с този живителен елемент. Един пакет: двойно презареждане за Вашата кожа!

Kopie-na-Copy-of-PQAGE.png

5. „Презареждане“ 2.

Под името „Презареждане“ 2 Ви предлагаме терапия за лице на френската марка за селективна козметика Esthederm за дълбоко насищане на кожата с кислород. При терапията последователно върху лицето се нанасят два вида изключително мек и нежен гел. Между тях протича химична реакция с отделяне на кислород директно върху кожата.

BlestyashtaKozha_Feysbuk.png

6. "Фитнес за лице“.

Микротоковата терапия, наричана още биолифтинг, е безопасна и приятна моделираща процедура, при която се използва енергията на биоптичния импулс. По време на процедурата се получава съкращаване на мимическите мускули, което ги тонизира и стяга. Биолифтингът е истинска гимнастика за мускулите на лицето, които се нуждаят от спорт не по-малко от тялото ни. Биолифтингът е терапия, която може да се прилага всеки ден или през ден. Тя може да бъде комбинирана и с други козметични процедури. До края на март ние Ви я предлагаме в комбинация с дълбокотъканен масаж, който подобрява кръвообращението, а оттам и трофиката на кожата на лицето. Съчетанието на двете процедури водят до естествен за организма лифтинг на лицето. Препоръчително е да се направи курс от 10 процедури в рамките на две седмици.

Copy-of-BlestyashtaKozha_Feysbuk.png

7. „Triple lifting“.

Другото ни атрактивно предложение за Вас е пакетът, който ще Ви помогне да се радвате на истински лифтинг на кожата на лицето без скалпел само след три до шест процедури. Това е възможно благодарение на комбинацията от процедура с Venus Legacy на зона лице и шия, дълбокотъканен масаж на лице шия и деколте и пластифицираща маска с лифтинг ефект.

Kopie-na-Copy-of-PQAGE-1.png

Радиочестотата при процедурата с Venus Legacy загрява тъканите абсолютно безболезнено до 40 градуса, което стимулира образуването на нов колаген и еластин в кожата. Дълбокотъканният масаж е отлична гимнастика за лицевите мускули, подобрява кръвообращението и трофиката на кожата, като в съчетание с радиочестота дава невероятни резултати. Пластифициращата маска допълва лифтирането на лицето и има дренажно действие върху тъканите.

8. „Нежно докосване“.

Това е второто ни специално предложение този месец, включващо терапия на френската марка за луксозна грижа Esthederm. Процедурата за чувствителна кожа включва специален серум, третиране с пачовете за околоочен контур на Esthederm и прилагане на пластифицираща маска за чувствителна кожа.

SvezhestIMladost_Feysbuk.png

9. Специални цени за красиви мигли.

png.png

До края на май отново са валидни нашите специални предложения на процедури, чрез които ще разкрасите своите мигли и ще придобиете магнетичен поглед:

- „Мигли косъм по косъм“: намаление от 80 лева на 40 лева;

- „Обемни мигли“: намаление от 120 лева на 60 лева;

- „Трайно извиване и ламиниране на мигли“: намаление от 80 лева на 50 лева.

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center) и разгледайте нашия сайт http://medesta.bg/

Заповядайте при нас!

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22;

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.