Не пропускайте възможността да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло с най-високо качество на атрактивни цени!

Настоящият месец минава под знака на баловете и все по-зачестяващите партита на открито. Затова при нас в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center предлагаме специални пакети за лице и тяло, с които ще Ви помогнем да изглеждате перфектно на всяко специално събитие, което Ви предстои. Независимо дали сте абитуриент, родител на такъв, предстои Ви среща на класа или друго парти: ще бъдете център на внимание и обект на възхищение.

И този месец сме Ви подготвили изключително изгодни промоционални цени за процедура лазерна епилация на отделни зони. Времето е все по-топло, все по-често сме навън, а зимните дрехи най-сетне са в дъното на шкафа. Вече не можем да крием тялото си зад панталони и блузи с дълги ръкави и да отлагаме махането на нежеланото окосмяване. Разгледайте и нашите стандартни пакетни предложения за лазерна епилация. След като се подложите на нея, ще изпитате огромното облекчение от това да не мислите непрекъснато за досадното обезкосмяване.

1.png

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Гладката кожа е неделима част от представата ни за красиво тяло. Най-прекият път към постигането на тази цел минава през епилация с най-добрия диоден лазер PrimeLase. С негова помощ и следвайки професионалните съвети на медицинските специалисти на MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Ареоли (жени) – от 20 лв. на 15 лв.;

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) – от 160 на 95 лв.;

• Цели ръце (мъже) – от 200 на 129 лв.;

• Мишници (мъже и жени) – от 40 на 25 лв.;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 на 95 лв.;

• Пълен интим от 120 на 80 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 на 330 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 на 180 лв.;

• Цели крака + външни бикини(жени) – от 450 на 259лв.;

• Цяло тяло (жени) – от 800 на 550 лв.;

• Подбедрици (жени) – от 250 на 129лв.;

• Гръб и рамене(мъже) – от 350 на 220 лева.

2. Пакет „Готови за бала“ 

Обичайно, абитуриентите много рано започват да обмислят своя тоалет за празничната вечер, какви да бъдат аксесоарите, прическата и гримът. Много често обаче в последния момент обръщат внимание на кожата на лицето си или пък се сещат, че е можело да си направят лазерна епилация, за да изглеждат краката и ръцете им безупречно гладки. 

2.png

За да им помогнем да организират подготовката си за бала по-добре, подготвихме специален пакет, в който сме включили т.нар. холивудско почистване на лице HydraFacial: изключителна система, която съчетава ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита.

Като финален щрих за лицето добавихме почистване и оформяне на вежди с боя. Разбира се, нямаше как да не включим и лазерна епилация на ръце и мишници.

Изключително изгоден пакет, от който могат да се възползват не само абитуриентите, но и всички, които искат да се подготвят за скорошно парти.

3. Пакет „Свежест и младост“

Баловете са важно събитие не само за абитуриентите, но и за техните родители. Затова подготвихме специален пакет за тях и за всички, които през тази година ще имат среща на класа. На фокус в този пакет са процедурите с Venus Legacy, които са изключително резултатни при третиране на лицето: революционният медицински апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето. 

3.png

Към процедурите с Venus Legacy добавихме пилинг PQAge: истинска иновация в химическите пилинги, той може да се прилага целогодишно. PQAge е нежен и не излющва кожата, има незабавен стягащ и лифтинг ефект с мощно антиейдж действие. Заради трихлороцетната киселина, която съдържа, увеличава синтеза на колаген и еластин в кожата, изравнява тена и връща блясъка на кожата. 

4. Пакет „Блестяща кожа“.

4.png

Хубавият външен вид няма нужда от повод за празник. Затова в промоционалните ни предложения този месец включихме специален пакет за „Блестяща кожа“, от който може да се възползвате не защото Ви предстои парти, а защото просто искате да се погрижите за здравето и красотата си. 

Основна роля в този пакет има HydraFacial: процедурата, която ще промени представите Ви за почистване на лицето. Към нея добавихме и неинвазивна мезотерапия, чрез която се постигат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции, които се използват, проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина.

5. Пакет „По-близо до мечтаното тяло“

В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките.

Предложихме Ви този пакет с Venus Legacy за първи път преди няколко месеца и той се оказа изключителен хит. Поради многобройните запитвания решихме да го предложим отново. Сигурни сме, че сега, когато лятото чука на вратата, този пакет идва при Вас в точния момент, за да се подготвите навреме за плажа.

Балансираното хранене, умерената физическа активност и Venus Legacy са ключът към така мечтаното стройно тяло. Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

5.png

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center)

Заповядайте в центъра ни! Очакваме Ви!

Контакти: 

София, ул. „Гургулят“ 22;

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.