Лятото е в разгара си. Но обратно на температурите навън, които в някои дни са непоносимо високи, цените при нас в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center стават все по-ниски. През август и септември на фокус при нас са процедурите за епилация. Традиционно обръщаме специално внимание на лазерната епилация, която сега Ви предлагаме на хитови цени. Добавяме и восъчна епилация в комбинация с едни от топ терапиите за лице. Не сме забравили и процедурите, които ще Ви помогнат да постигнете идеалната форма на тялото. Те също са на изключително атрактивни цени през август и септември.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

През август и септември лазерната епилация при нас е на изключително изгодни промоционални цени за процедура на отделните зони. Сега е най-подходящото време да се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Summer

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

•Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

•Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

•Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

•Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

•Подмишници - от 40 лв. на 25 лв.

•Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 79 лв.;

•Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 79 лв.;

•Цели ръце (жени) – от 160 лв. на 89 лв.;

•1/2 ръце (жени) - от 100 лв. на 50 лв.;

•Цели ръце (мъже) – от 200 лв. на 100 лв.;

•Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 89 лв.;

•Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

•Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 169 лв.;

•Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 220 лв.;

•Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 400 лв.;

•Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 110 лв.;

•Бедра (жени) – от 290 лв. на 140 лв.;

•Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лева.

След като опитате една процедура, ще се убедите в ефикасността на диодната лазерна епилация PrimeLase и ще сте напълно готови за нашите специални пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация.

2. Восъчна епилация.

Восъчната епилация е предпочитана процедура от много жени и изключително подходяща за случаите, в които след продължително излагане на слънце не е препоръчително кожата да бъде третирана с лазер. През август и септември тази услуга е на фокус при нас. Предлагаме я, използвайки един от най-добрите италиански препарати за восъчна епилация на пазара. Той е в специална консистенция за най-чувствителните зони, за да осигури нежна грижа и комфорт. Не пропускайте през следващите два месеца да се възползвате от нашата „гореща“ цена за восъчна епилация на цяло тяло.

SvezhestIMladost_Feysbuk.png

3. Пакет „Цялостна грижа“ в четири варианта.

Предлагаме Ви пакети, в които комбинираме едни от най-хитовите и търсени от Вас терапии и процедури за лице с восъчна епилация на цяло тяло. В разгара на топлото време най-добрия начин да се погрижите за себе си, е да осигурите на тялото си кадифена мекота, а на лицето си – чистота и свежест.

Първият вариант на пакета „Цялостна грижа“ включва комбинация от две класически процедури с доказан ефект - мануално почистване на лице и восъчна епилация на цяло тяло.

Kopie-na-Copy-of-PQAGE.png

Във вариант 2 на пакета „Цялостна грижа“ комбинираме восъчната епилация с диамантено микродермабразио, което представлява механичен пилинг за излющване на мъртвите клетки. Благодарение на него преминаването на активни съставки от козметични кремове и маски се подобрява с над 50 процента.

2.png

Третият вариант предлага три процедури на неустоима цена от 90 лева – ултразвуков пилинг и ултразвукова хидратация на лице плюс восъчна епилация. Ултразвукът способства за дълбокото хидратиране на кожата, възстановява клетъчния метаболизъм и осигурява по-дълбоко проникване на козметичните препарати.

При почистването на лицето с ултразвук ултразвуковата вълна води до дълбоко почистване на порите от прах, грим, себум и микроорганизми. Друг полезен ефект на ултразвуковия пилинг е, че ексфолира вроговените клетки от епидермиса, с което ускорява клетъчното обновяване. Чрез ултразвуковата хидратация, която сме добавили в пакета, допълнително способстваме за дългото задържане на влагата и добрия тургур на кожата.

3.png

Четвъртата разновидност на пакета „Цялостна грижа“ добавя щипка лукс с терапия за лице на френската марка за селективна козметика Esthederm. Марката е доказaла, че заслужава доверие заради безкомпромисното качество на продуктите, които са съобразени с различните нужди и индивидуалните особености на кожата.

Copy-of-Variant-4.png

Всички варианти на пакети „Цялостна грижа“, от които можете да се възползвате при нас през август и септември, са създадени с мисълта да Ви предложим начин да получите цялостна грижа на изключително атрактивни цени.

4. Пакет „Сияйна кожа“.

Специално за чистота и блясък на кожата на лицето Ви предлагаме HydraFacial, след който почистването на лице вече ще има съвсем различно значение за Вас! HydraFacial не е процедура, а цялостна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита.

С всяка процедура ще получите като подарък от нас неинвазивна мезотерапия, чрез която се постигат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции, които се използват, проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Един пакет: два чудесни резултата за Вашата кожа!

Kopie-na-Copy-of-PQAGE-1.png

5. „Кислородно презареждане“.

Включваме диамантено микродермабразио в още един промоционален пакет от специалните ни предложения за август и септември. В този случай Ви го предлагаме с кислородна мезотерапия, при която се работи с чист кислород 90% под високо налягане. Комбинирането с различни ампули според типа кожа и състоянието й още повече обогатява процедурата. Съчетанието на микродермабазио и кислородна мезотерапия ще Ви даде ексфолиация, хидратация и истинско презареджане на кожата Ви.

BlestyashtaKozha_Feysbuk.png

6. „Топ процедури на топ цена“.

На изключителната цена от 90 лева Ви предлагаме две от най-търсените услуги – поставяне на мигли с технологията „косъм по косъм“ и восъчна епилация на цяло тяло. Възползвайте се само през август и септември!

Copy-of-BlestyashtaKozha_Feysbuk.png

7. Venus Legacy с 50% намаление.

Не пропускаме да Ви информираме за ползите от Venus Legacy и това не е случайно. Този високотехнологичен апарат комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Затова не е учудващо, че годишно в света се извършват над три милиона процедури с него.

Само през август и септември при нас Venus Legacy е на половин цена!

1 мин. = 2,5 лв.

50off.png


Сами можете да определите колко и как да третирате проблемните зони.

Примерно време и цени за отделните зони:

1. Корем - 30 мин. = 75 лв.;

2. Корем и паласки - 40 мин. = 100 лв.;

3. Брич и дупе - 40 мин. = 100 лв.;

4. Задна част на бедра - 40 мин. = 100 лв.;

5. Предна част на бедра - 40 мин. = 100 лв.;

6. Цели бедра - 120 мин. = 300 лв.;

7. Колене - 30 мин. = 75 лв.;

8. Вътрешна част на ръце - 30 мин. = 75 лева

Някои антицелулитни кремове и масажи са на подобни цени, но не могат Ви помогнат да се справите с проблема с целулита и отпусната кожа.

8. “Горещо тяло“ с LPG.

Copy-of-Bezoperativen-lifting.png

LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата. Много от Вас го предпочитат, защото процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане. Апаратът изключително успешно третира т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата. Обикновено, 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. Процедурите с LPG се извършват със специално индивидуално трико, което освен лична хигиена, осигурява максимален контакт на апарата с кожата за още по-ефективен масаж. Всички, купили си пакет „Горещо тяло“, ще получат трикото като подарък

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center) и разгледайте подробно нашия сайт.

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си! Заповядайте при нас!

 
Контакти:

София, ул. "Гургулят" 22

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00