MedEsta–Medical Esthetic&Laser Center
С удоволствие Ви представямe нашите промоции, валидни до 10 юли 2018 година. Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

И през този месец сме Ви подготвили изключително изгодни промоционални цени за процедура лазерна епилация на отделни зони. Разгледайте и нашите стандартни пакетни предложения за лазерна епилация. С помощта на най-добрия диоден лазер PrimeLase и следвайки професионалните съвети на медицинските специалисти на MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване. 

1.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени за процедура на зона:

• Ареоли (жени) – от 20 лв. на 15 лв.;

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 45 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) – от 160 на 95 лв.;

• Цели ръце (мъже) – от 200 на 129 лв.;

• Мишници (мъже и жени) – от 40 на 25 лв.;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 на 95 лв.;

•Пълен интим (жени) – от 120 на 80 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 на 330 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 на 220 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 на 259лв.;

• Цяло тяло (жени) – от 800 на 550 лв.;

• Подбедрици (жени) – от 250 на 140 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 на 220 лева.

2. Пакет „Химически пилинг за всеки сезон“

През слънчевите месеци, когато много от процедурите за лице не се прилагат, на фокус при нас е иновативният пилинг PQAge: при него няма външно нараняване на кожата и той може да се прилага целогодишно. PQAge е приложим при пациенти с чувствителна кожа, наличие на пигментации или акне благодарение на иновативната си формула. Той е нежен и не излющва кожата, не засяга епидермиса, локализира се директно в дермата, където причинява микронаранявания на колагенните и еластичните влакна с последващото им реструктуриране. При този процес настъпват промени в кожата, които подобряват нейната еластичност, плътност и стегнатост. Резултатът е лифтинг и избистряне на тена още след първата процедура. 

Само до 10 юли при два пилинга PQAge ще получите трети като подарък от нас. 

2.png

3. Пакет „Безоперативен лифтинг с Venus Legacy".

Подарък могат да получат също онези от Вас, които си купят две процедури с Venus Legacy на зона лице или на зона лице, шия и деколте. В този случай третата процедура ще е безплатна, за да се убедите окончателно в ползите революционния медицински апарат при третиране на лицето. Той намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

3.png

4. Пакет „Тяло за бански“ в четири варианта.

Практиката ни показва, че в топлите месеци интересът към процедурите за тяло се повишава. Разбира се, това не е случайно, като се има предвид желанието на всеки да изглежда добре на плажа, но нито антицелулитните кремове, нито масажите могат да Ви помогнат да се справите с проблема с целулита и отпусната кожа. Със сигурност по-ниската им цена е определящ фактор за много хора, но нашият съвет е да инвестирате в процедури, които доказано работят. Затова Ви предлагаме четири варианта на специални пакети за тяло с ефективни апарати за видими резултати. 

4.png

Единият от апаратите, включени в пакетите за тяло този месец, е високотехнологичният Venus Legacyпървият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа. Той комбинира три технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feedback. Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина. Резултатите са налице само след една процедура. Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца! 

5.png

Другият апарат, който сме включили в пакетите, е LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата. Чрез патентованата механична стимулация на неговите ролки LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка, като по този начин се активира метаболизма й. С апарата се третират успешно т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, като процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане. Обикновено, 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. Процедурите с LPG се извършват със специално индивидуално трико, което освен лична хигиена, осигурява максимален контакт на апарата с кожата за още по-ефективен масаж. Всички, купили си пакет за LPG до 10 юли, ще получат трикото като подарък

6.png

С всеки от двата апарата ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури с Venus Legacy и LPG, водят до невероятни резултати!

Балансираното хранене, умерената физическа активност и процедурите за тяло при нас са ключът към така мечтаното стройно тяло. Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си

7.png

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center).

Заповядайте в центъра ни! Очакваме Ви!

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22;

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.