IPL и лазерни терапии

Системата за мултипулсова импулсна светлина NannoLight ™ MP 50 е предназначена за третиране на дерматологични проблеми. Уредът е специално предназначен за трайна епилация, фотоподмладяване и фотолечение на акне, васкуларни и пигментни лезии. Системата за генериране на светлинна енергия на NannoLight ™ MP 50 разполага с изключително важна технологична характеристика, позната като „Multi - PIP ” (наслагване на импулси), известна още като „режим на наслоени импулси”.

Режимът на наслоени импулси на NannoLight ™ MP 50 позволява избор между единичен или променлив импулс, а също и избор между няколко програми за наслоени импулси или променливи импулсни параметри. Възможността да се избират различни импулсни параметри повишава коефициента на ефикасност и резултатността на показателите на NannoLight ™ MP 50.

NannoLight ™ MP 50 е системата, комбинираща IPL и лазер Nano 1064 ™ - Long Pulsed Nd: YAG Laser, за трайно обезкосмяване, подмладяване, ремоделиране на колагена, премахване на акне и белези от акне. Селективното охлаждане на епидермиса под нулата на синия сапфирен IPL кристал по време на процедурата с интензивна импулсна светлина е ключовата характеристика на NannoLight ™ MP 50. Тази патентована поднулева охлаждаща система позволява на оператора да работи с уреда при по-висока мощност и с по-голяма светлинно-топлинна енергия. Тя подпомага ефикасността на процедурата, позволява да се третират по-тъмните типове кожа и осигурява по-голям комфорт за пациента. При включване охлаждащата под 0 система на NannoLight ™ MP 50 изцяло замразява сапфирения кристал, охлажда епидермиса, за да се предотврати термалното разрушаване на околната тъкан в случаите, когато хромофорът се намира на няколко милиметра под кожната повърхност. По този начин се постигат сигурни, ефективни и предварително предвидими, но не агресивни резултати. NannoLight ™ MP 50 технологията излъчва контролирана интензивна импулсна светлина, която задържа желаната топлинна енергия по време на паузите за разреждане между отделните импулси.

Патентована златна тройна филтрираща система на NannoLight ™ MP 50 представлява комбинация между селективна филтрация на рефлекторната с 24-каратово златно покритие кухина и два сини сапфирени филтърни кристала в една система от три самостоятелни филтъра. Те ефективно блокират 100% UV лъчите при всеки импулс, като разширяват дължината на вълната при извършване на процедурата. Този феномен, познат като рециклиране на светлинната енергия, намалява разпръсналата се светлина и увеличава светлинно-топлинната енергия за по-добър ефект от всеки импулс.

Фотоподмладяване

IPL фотоподмладяването (Skin Rejuvenation) е патентована технология за неинвазивно повлияване на различни признаци, свързани със стареенето на кожата на лицето, деколтето, шията, тялото и крайниците, използваща интензивна пулсираща светлина.

Върху кожата въздействат светлинни импулси с определена дължина на вълната, които в рамките на едно третиране повлияват разнообразни кожни проблеми - пигментации от различно естество, съдови проблеми (разширени кръвоносни съдове), розацея, широки пори, белези от акне и бръчки.

Терапевтичната светлина прониква дълбоко в кожата, като резултатът е стимулиране производството на колаген, благодарение на който кожната повърхност се изглажда, а контурите на лицето и шията видимо се стягат.

Цени:

Фотоподмладяване на лице – 100 лв.;

Фотоподмладяване на шия и деколте – 100 лв.;

Фотоподмладяване на лице, шия и деколте – 150 лева.

Третиране на васкуларни, пигментни и акнеични лезии

Мултифункционална система NannoLightMP50 представлява апаратура за селективна фототермолиза, базирана на IPL и лазерна технология и е предназначена за различни естетични процедури: фотоепилация, фотоподмладяване, фотопочистване на акне, третиране на разширени вени, пигментационни лезии, розацея, трайно разширени капиляри. Процедурите са неинвазивни и не нараняват тъканта в близост.

Системата за генериране на светлинна енергия NannoLightMP50 разполага с изключително важна технологична характеристика, позната като „Multi-PIP” (наслагване на импулси). Режимът на наслоени импулси позволява избор между единичен или променлив импулс, а също и избор между няколко програми за наслоени импулси или променливи импулси. Възможността да се избират различни параметри на импулсите повишава коефициента на ефикасност и резултатност на процедурите.

Проблемите, който се повлияват са:

  • нарушена пигментация (слънчеви и старчески кератози);
  • псориазис;
  • разширени капиляри (розацея, телангиектазии);
  • актинична кератоза;
  • фоликулит - възпаление на космените фоликули;
  • изчистване на акне (лещата за акне е опционална).

Цени: 2 лева на импулс при фотолечение на отделни васкуларни, пигменти и акнеични лезии.

Вижте цените на всички процедури и терапии за лице, предлагани в MedEsta, както и нашите стандартни пакетни предложения тук.