proceduri.jpg

LPG е френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата. LPG центрове има по-целия свят, като сред клиентите на LPG има световни звезди като Дженифър Лопес, Силвестър Сталоун, Матю МакКонъхи, Анджелина Джоли и Пенелопе Круз.

Чрез патентованата механична стимулация на неговите ролки LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка, като по този начин се активира метаболизма й. С апарата се третират успешно т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, като процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане. Обикновено, 10-15 сесии са достатъчни за постигане на оптимални резултати. Процедурите с LPG се извършват със специално индивидуално трико, което освен лична хигиена, осигурява максимален контакт на апарата с кожата за още по-ефективен масаж.


Как работи LPG?

При обикновения антицелулитен масаж ръцете на оператора се изморяват и всяка следваща процедура става все по-неефективна. Този проблем не съществува при работа с апаратите на LPG и т.нар. липомасаж. Ролерите на апарата третират кожата чрез въртеливи движения в различни посоки и с различна скорост, като по този начин осъществяват многобройни нагъвания на кожата с различни форми, дълбочина и плътност.

1234.png
 


Липомасажните процедури ускоряват метаболизма на мастните клетки. Това помага на тялото да се отърве от мазнините по-бързо, отколкото клетките могат да се възпроизведат. По този начин не само се повлиява целулитът, но също така се допринася за това от третираните области да се изгубят сантиметри. Тази липолитична (разрушаваща мазнините) дейност оказва влияние върху всички мастни клетки, дори тези в бедрата на жените и талията на мъжете, както и около хълбоците и на двата пола, където мастните клетки имат по-бавен метаболизъм. Липомасажът спомага за елиминирането на мазнините за дълъг период от време както при мъжете, така и при жените и дава резултати при стопяването дори на дълбоки мастни резерви, където диетите, физическите упражнения и другите стимулации са неефективни.

LPG1.png


LPG е липсващото звено във веригата, спомагаща за елиминиране на локализираните мазнини в допълнение към здравословна диета и обичайните тренировки. Ефективността на процедурите е научно доказана, като апаратът разполага със сертификати за качество по aмерикански и европейски стандарти. Mетодът на действие е 100% механичен. Чрез механичната стимулация на повърхността на кожата се изпращат сигнали на голяма дълбочина в клетките (мастните клетки и фибробластите), за да бъде предизвикана физиологична реакция (стимулиране производството на колаген и еластин или активиране на липолизата). Процедурата не причинява болка, не пука капиляри, не образува хематоми.

По данни на производителя на апарата само за 12 процедури се постига:

- 70% по-бързо разграждане на мастните клетки;

- 240% повишено производство на колаген;

- 140% -повишено производство на еластин.

За какво помага?

- при третиране на целулит;

- оформяне на силуета;

- при третиране на отпусната кожа;

- при възстановяване след бременност;

- при отточни крака;

- след липосукция;

- при третиране на локализирани мазнини.

Вижте цените на всички процедури и терапии за тяло, предлагани в MedEsta, както и нашите стандартни пакетни предложения тук.