Условия за ползване на сайта на MedEsta Medical Esthetic and Laser Center

Въпреки презумпцията за обективност и вярност на информацията, публикувана на интернет страницата на MedEsta Medical Esthetic and Laser Center www.medesta.bg, не можем да бъдем отговорни за възможната поява на печатни грешки, пропуски или други неточности и дефекти, както и за резултатите от тях – евентуални загуби или пропуснати ползи. Не можем също да гарантираме, че съдържанието на интернет страницата винаги ще отговаря на моментните цели и нужди на посетителите.

Материалите, публикувани на тази интернет страница, са предоставени само за обща информация и на тях не трябва да се разчита изцяло или те да бъдат използвани като единствена основа при вземане на решения, без да се извърши консултация и с други източници на информация.

Нищо, публикувано на тази интернет страница, не може да замени препоръките на медицински специалист, като всички посетители на интернет страницата трябва да се консултират с медицински специалисти, преди да предприемат каквито и да било решения, свързани със здравни проблеми или съмнения за такива. MedEsta Medical Esthetic and Laser Center не може да отговаря на непоискани имейли или на въпроси, получени по друг начин, в които се иска личен медицински съвет.

При използване на информация от www.medesta.bg се изисква задължително позоваването на източника. Публикуването на връзки към снимки, статии и материали от интернет страницата ни в друга интернет страница или другаде е възможно само след изричното ни съгласие. При неспазване на тези изисквания сме в правото си да сезираме съответните компетентни държавни органи.

Цялата информация, подавана от наши партньори, подлежи на публикуване само по преценка и след одобрение от наша страна, като си запазваме правото да съкращаваме, допълваме и редактираме по наша преценка текстовете преди тяхното публикуване. Въпреки редактирането, MedEsta Medical Esthetic and Laser Center не може да носи отговорност за достоверността на текстове, подадени от външни автори, както и за евентуални негативни резултати за трети лица вследствие от публикуването им.

Връзки на нашата интернет страница могат да насочват към сайтове на трети страни, които не са свързани с нас, но ние не сме длъжни да проверяваме или оценяваме съдържанието и точността на тези страници. Затова не поемаме отговорност за материали или сайтове на трети страни или за други материали, продукти или услуги на трети страни.

Цялото съдържание на www.medesta.bg е под защитата на действащото законодателство за авторските и сродните му права. Всички статии, снимки и материали са предназначени само за лично ползване. Използването им за друго, особено за захранването на бази данни, публикуване, размножаване, както и всякаква форма на комерсиално използване, както и пълното, частичното или преработено препредаване към трети лица без знанието и съгласието на MedEsta Medical Esthetic and Laser Center е забранено и подлежи на санкции по предвидения от закона ред.

Моля, за разрешения за ползване и за допълнителна информация пишете на адрес: medesta.esthetic@gmail.com   

Този сайт използва "бисквитки". Използвайки го, вие се съгласявате с нашите условия.

Политика относно бисквитките