Подготовката за лятото започна в MedEsta

С официалното настъпване на пролетта при нас в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center официално започва подготовка за лятото. Предлагаме Ви да използвате предстоящите месеци, за да се погрижите за лицето и тялото си, които имат нужда от нова енергия и подходяща грижа след края на зимата и на прага на лятото. Представяме на Вашето внимание нашите специални предложения, валидни до края на май. Подготвили сме Ви оферти и пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си: на фокус са процедурите с Venus Legacy, лазерната епилация и специални пакети за лице за най-подходящата грижа за сезона.

Специални пролетни предложения в MedEsta

В нетърпеливо очакване на пролетта вече мечтаем за повече слънце и топли дни, подходящи за разходки навън. В края на зимата всички имаме нужда от положителни емоции и време, в което да се погрижим за себе си. За да отговорим на тези Ваши очаквания, в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални предложения, които ще Ви заредят с енергия и ще Ви подготвят за предстоящите през февруари и март празници. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети с процедури за лице и тяло, валидни до края на март.

"Горещи" цени в MedEsta

Представямe Ви нашата лятна оферта, с която ще се опитаме максимално да задържим лятото с „горещи“ цени на едни от най-предпочитаните процедури при нас в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center. На фокус при нас ще са процедурите за лазерна епилация, която до края на септември Ви предлагаме на хитови цени. Добавяме и топ терапии за лице, като не забравяме и процедури, които ще Ви помогнат да постигнете идеалната форма на тялото. Те също са на изключително атрактивни цени до края на септември. Не пропускайте възможността да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло с най-високо качество на изключително атрактивни цени!

Специални предложения от MedEsta за специални поводи

Февруари е вече тук и макар до този момент зимата да беше снизходителна към нас, с все по-голямо нетърпение надничаме към март с мисли за по-топли дни и пролетно настроение. В MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си по повод предстоящите през февруари и март празници. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети с процедури за лице, валидни до края на март.

Празнични предложения в MedEsta

В последния месец на годината Ви представямe нашите специални предложения за процедури, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си и да заблестите по време на предстоящите празнични партита. Постарахме се специално за Вас да съберем на едно място едни от най-добрите ни оферти, както и някои нови предложения, така че да можете да си осигурите най-подходящата грижа за Вашите лице и тяло. На фокус в нашите предложения са едни от най-необходимите терапии за грижа за лицето през зимните месеци. Подготвили сме и изключително изгодни цени за лазерна епилация. Всички предложения са валидни до края на януари.

Приготви се за зимата с MedEsta!

Есента e онзи период от годината, в който трябва да обърнем специално внимание на кожата на лицето и да я подготвим за зимата. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center Ви предлагаме специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите тя да бъде готова за все по-студеното време навън. На фокус при нас в идните месеци са също офертите за лазерна епилация, тъй като грижата за гладка и красива кожа на тялото не бива да остава на заден план в студените месеци – дори напротив! Сега е точният момент да планирате разходите си и да инвестирате в тази процедура, която ще Ви позволи да се отървете от нежеланото окосмяване завинаги.

"Горещи" оферти в MedEsta

Посрещаме все по-горещите температури навън с „горещи“ промоционални оферти, валидни при нас в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center до края на август. Те ще Ви дадат възможност за предварителна подготовка и специална грижа, така че без значение дали Ви предстои ваканция на море или в планината, да сте в най-добрата си форма.

Промо оферти в MedEsta: подготви се за лятото

В MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center започваме енергична подготовка за предстоящите все по-топли дни. Подготвили сме Ви специални оферти, за да се погрижите за лицето и тялото си, които имат нужда от нова енергия и подходяща грижа на прага на лятото. Представяме Ви специалните ни предложения, валидни до края на май. На фокус при нас ще бъдат процедурите с Venus Legacy. Предлагаме Ви още намаления на цените за лазерна епилация. Подготвили сме и специални пакети за лице, чрез които да подготвите кожата си за слънчевото време навън, което с такова нетърпение очакваме.

Пролетни оферти в MedEsta

Февруари е вече при нас, зад рамото му наднича март и всички вече мечтаем за пролетта, за повече топли дни и за повече време навън с близки и приятели. Положителните емоции са все по-необходими независимо дали ще изберем да останем в града или ще решим да бъдем сред природата. В MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си на прага на пролетта и по повод предстоящите през февруари и март празници. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети с процедури за лице, валидни до края на март.

Есенна грижа в MedEsta

Както всеки месец, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме се постарали да Ви подготвим много изненади и атрактивни оферти, без да забравяме Ваши любими пакетни предложения.Вижте актуалните ни намаления на цените за лазерна епилация и не пропускайте предложенията ни за процедури на лице, подходящи за студените месеци. С удоволствие Ви представямe нашите специални оферти, валидни до 15 декември.

MedEsta оферти в края на лятото

Лятото полека си тръгва, но това не означава, че не ни очакват още много топли дни. Представяме Ви нашата септемврийска оферта, с която ще се опитаме още малко да отложим края на лятото с „горещи“ цени на едни от най-предпочитаните процедури в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center. И през септември на фокус при нас ще са процедурите за лазерна епилация. В края на лятото Ви я предлагаме на хитови цени. Добавяме и топ терапии за лице, като не забравяме и процедури, които ще Ви помогнат да постигнете идеалната форма на тялото. Те също са на изключително атрактивни цени през септември.

Летни промо предложения от MedEsta

Независимо от все още хладните дни лятото пристъпва и предстоящите горещи температури изискват предварителна подготовка и специална грижа. През топлите месеци традиционно обръщаме по-специално внимание на процедурите за тяло и на пакетите за лазерна епилация. Не сме забравили и терапиите за лице. Въпреки че през лятото много от тях не се прилагат, подходящата грижа за него не бива да бъде пренебрегвана. Представяме Ви нашите промоционални оферти, валидни през юни и юли.