Готови за студените месеци с грижа от MedEsta

Есента пристъпва и с нея идва онзи период от годината, в който трябва да обърнем внимание на кожата на лицето. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center Ви предлагаме специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите тя да бъде готова за все по-студеното време навън. На фокус при нас в идните месеци са също офертите за лазерна епилация, тъй като грижата за гладка и красива кожа на тялото не бива да остава на заден план в студените месеци – дори напротив! Сега е точният момент да планирате разходите си и да инвестирате в тази процедура, която ще Ви позволи да се отървете от нежеланото окосмяване завинаги.

Горещи летни цени в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center

През летните месеци обръщаме специално внимание на процедурите за тяло и пакетите за лазерна епилация. Не сме забравили и терапиите за лице. Въпреки че през лятото много от тях не се прилагат, не бива да пренебрегваме грижата за него. Независимо дали ще изберете за Вашата ваканция море или планина, ние ще Ви помогнем да сте в най-добрата си форма. Предлагаме Ви нашите специални предложения, валидни до 15 септември!

В очакване на лятото

Подбрахме нашите предложения за май и юни с мисъл за Вас, за да се погрижите за себе си и да се подготвите за все по-топлите дни, които ни очакват. В трудното време днес още повече имаме нужда от нова енергия и подходяща грижа. Затова подготвихме за Вас специални пакети с отстъпки на терапии за лице и тяло. При нас - в условия на безупречна хигиена - ще получите професионална грижа, без компромис в качеството и на изключително изгодни цени!

Специални предложения от MedEsta за месеците на виното, любовта и жената!

Февруари е вече тук с пролетно време и обещания за опияняващи моменти, а март наднича зад ъгъла – непредсказуем и капризен, но предвещаващ настъпването на пролетта. Без съмнение, очакват ни два месеца под знака на виното, любовта и жената. Независимо дали за Вас те са повод за празник, никога не е излишно да си направите подарък, като изберете сред нашите специални предложения. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети, в които комбинираме едни от най-успешните ни процедури за лице и тяло.

Специални празнични предложения от MedEsta!

В края на 2019-а и на прага на новата 2020-а година с удоволствие Ви представяме нашите празнични предложения, валидни до края на януари. Знаем, че в навечерието на празниците всички сме улисани в търсене на подаръци и често не намираме време, за да зарадваме с нещо и себе си. Затова се постарахме да Ви предложим начин хем да си направите подарък, хем да не губите излишно време. Специално за Вас събрахме на едно място едни от най-добрите ни предложения на процедури за лице и за тяло на изключително изгодни цени, така че лесно да изберете своя beauty подарък.

HAPPY есенни оферти в MedEsta

С настъпването на есента се стараем да се заредим с много положителни емоции, за да не позволим все по-студеното време навън да отнеме от енергията и настроението ни. Затова по традиция след края на лятото и в началото на студените месеци при нас е месецът на HAPPY офертите. Представяме Ви нашите HAPPY промоции, припомняме Ви някои Ваши любими пакетни предложения и насочваме вниманието Ви към нашите актуални намаления на цените за лазерна епилация. Не пропускайте да разгледате и пакетите с процедури за лице, които изготвихме лично за Вас като специална грижа, подходяща за сезона.

Топ процедури на топ цени през август и септември в MedEsta

Лятото е в разгара си. Но обратно на температурите навън, които в някои дни са непоносимо високи, цените при нас в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center стават все по-ниски. През август и септември на фокус при нас са процедурите за епилация. Традиционно обръщаме специално внимание на лазерната епилация, която сега Ви предлагаме на хитови цени. Добавяме и восъчна епилация в комбинация с едни от топ терапиите за лице. Не сме забравили и процедурите, които ще Ви помогнат да постигнете идеалната форма на тялото. Те също са на изключително атрактивни цени през август и септември.

"Горещи" оферти през юли в MedEsta

Дъждовните дни останаха зад гърба ни и много от нас вече дори успяха да потопят нозе в морската вода, която в следващите седмици ще става все по-топла. Очакват ни много слънчеви дни и заслужена почивка. Независимо дали ще изберете море или планина за Вашата ваканция, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center ще Ви помогнем да сте в най-добрата си форма.

Специални предложения в MedEsta до края на май

Пролетта е вече тук. Предстоят едни от най-хубавите празници през годината, а заедно с тях много почивни дни и повече свободно време. Обикновено го използваме, за да сме със семейство и приятели, за дълги разходки сред природата или за извънградски пътувания. Ние Ви предлагаме още една възможност: да се погрижите за себе си и да се подготвите за все по-топлите дни, които ни очакват. Тялото и лицето ни имат нужда от нова енергия и подходяща грижа. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си.

Презареждане за пролетта

Колкото и да е непредсказуемо времето през февруари и март, ароматът на пролет все по-осезаемо се чувства във въздуха. Знаем, че с нейното идване имаме нужда от презареждане – след дългата и изтощителна зима и кратките дни в тъмните месеци имаме нужда от възстановяване. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите не само за външността си, но и за доброто си настроение, така че да посрещнете пролетта заредени с енергия.

Нова година - нови предложения от MedEsta

С удоволствие Ви представямe нашите първи специални предложения за 2019-а година, валидни до 15 февруари. Подготвили сме атрактивни оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да не игнорирате грижата за себе си дори във времето на следпразнични ограничения. Заповядайте при нас и не пропускайте възможността да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло с най-високо качество на атрактивни цени!

Специални предложения от MedEsta

Представяме Ви нашите специални предложения, валидни до 15 декември. Както всеки месец, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме се постарали да Ви подготвим много изненади и атрактивни оферти, без да забравяме Ваши любими пакетни предложения. Вижте актуалните ни намаления на цените за лазерна епилация и не пропускайте предложенията ни за процедури на лице и на тяло.