С MedEsta на прага на лятото

Пролетта официално е при нас. Предстоят ни все по-топли дни, празници и повече почивни дни. Предлагаме Ви възможност да използвате предстоящото слънчево време, за да се погрижите за лицето и тялото си, които имат нужда от нова енергия и подходяща грижа на прага на лятото. Представяме на Вашето внимание специалните предложения на MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center, валидни до края на май. Подготвили сме Ви оферти и пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си.

Готови за пролетта с MedEsta

Февруари е вече при нас, зад рамото му наднича март, а ние сме вперили в тях очи с надежда плахо проправящата си към нас пролет да ни донесе не само топло време, но и повече време с близки и приятели. Все повече имаме нужда от споделени емоции с тях навън – на любимите ни места в града или сред природата. В MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си на прага на пролетта, както и да се подготвите за предстоящите през февруари и март празници. Всички взаимно си пожелаваме те да минат под знака на виното и любовта и окончателно да заличат спомените за зимата, изпълнена с предизвикателства. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети, в които комбинираме едни от най-успешните ни процедури за лице и тяло.

Празнични предложения от MedEsta

В края на една година, изпълнена с предизвикателства, Ви представямe нашите специални предложения* на процедури за лице и тяло, които се надявамe не само да Ви помогнат да се погрижите за себе си, но и да Ви донесат мигове на спокойствие, от които все повече имаме нужда. Постарахме се специално за Вас да съберем на едно място едни от най-добрите ни предложения, така че да можете да си осигурите най-подходящата грижа за Вашите лице и тяло. На фокус в нашите предложения са едни от най-необходимите терапии за грижа за лицето през зимните месеци. Подготвили сме и специални отстъпки на процедури Venus Legacy за тяло, както и изключително изгодни цени за лазерна епилация.

Готови за студените месеци с грижа от MedEsta

Есента пристъпва и с нея идва онзи период от годината, в който трябва да обърнем внимание на кожата на лицето. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center Ви предлагаме специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите тя да бъде готова за все по-студеното време навън. На фокус при нас в идните месеци са също офертите за лазерна епилация, тъй като грижата за гладка и красива кожа на тялото не бива да остава на заден план в студените месеци – дори напротив! Сега е точният момент да планирате разходите си и да инвестирате в тази процедура, която ще Ви позволи да се отървете от нежеланото окосмяване завинаги.

Горещи летни цени в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center

През летните месеци обръщаме специално внимание на процедурите за тяло и пакетите за лазерна епилация. Не сме забравили и терапиите за лице. Въпреки че през лятото много от тях не се прилагат, не бива да пренебрегваме грижата за него. Независимо дали ще изберете за Вашата ваканция море или планина, ние ще Ви помогнем да сте в най-добрата си форма. Предлагаме Ви нашите специални предложения, валидни до 15 септември!

В очакване на лятото

Подбрахме нашите предложения за май и юни с мисъл за Вас, за да се погрижите за себе си и да се подготвите за все по-топлите дни, които ни очакват. В трудното време днес още повече имаме нужда от нова енергия и подходяща грижа. Затова подготвихме за Вас специални пакети с отстъпки на терапии за лице и тяло. При нас - в условия на безупречна хигиена - ще получите професионална грижа, без компромис в качеството и на изключително изгодни цени!

Специални предложения от MedEsta за месеците на виното, любовта и жената!

Февруари е вече тук с пролетно време и обещания за опияняващи моменти, а март наднича зад ъгъла – непредсказуем и капризен, но предвещаващ настъпването на пролетта. Без съмнение, очакват ни два месеца под знака на виното, любовта и жената. Независимо дали за Вас те са повод за празник, никога не е излишно да си направите подарък, като изберете сред нашите специални предложения. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети, в които комбинираме едни от най-успешните ни процедури за лице и тяло.

Специални празнични предложения от MedEsta!

В края на 2019-а и на прага на новата 2020-а година с удоволствие Ви представяме нашите празнични предложения, валидни до края на януари. Знаем, че в навечерието на празниците всички сме улисани в търсене на подаръци и често не намираме време, за да зарадваме с нещо и себе си. Затова се постарахме да Ви предложим начин хем да си направите подарък, хем да не губите излишно време. Специално за Вас събрахме на едно място едни от най-добрите ни предложения на процедури за лице и за тяло на изключително изгодни цени, така че лесно да изберете своя beauty подарък.

HAPPY есенни оферти в MedEsta

С настъпването на есента се стараем да се заредим с много положителни емоции, за да не позволим все по-студеното време навън да отнеме от енергията и настроението ни. Затова по традиция след края на лятото и в началото на студените месеци при нас е месецът на HAPPY офертите. Представяме Ви нашите HAPPY промоции, припомняме Ви някои Ваши любими пакетни предложения и насочваме вниманието Ви към нашите актуални намаления на цените за лазерна епилация. Не пропускайте да разгледате и пакетите с процедури за лице, които изготвихме лично за Вас като специална грижа, подходяща за сезона.

Топ процедури на топ цени през август и септември в MedEsta

Лятото е в разгара си. Но обратно на температурите навън, които в някои дни са непоносимо високи, цените при нас в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center стават все по-ниски. През август и септември на фокус при нас са процедурите за епилация. Традиционно обръщаме специално внимание на лазерната епилация, която сега Ви предлагаме на хитови цени. Добавяме и восъчна епилация в комбинация с едни от топ терапиите за лице. Не сме забравили и процедурите, които ще Ви помогнат да постигнете идеалната форма на тялото. Те също са на изключително атрактивни цени през август и септември.

"Горещи" оферти през юли в MedEsta

Дъждовните дни останаха зад гърба ни и много от нас вече дори успяха да потопят нозе в морската вода, която в следващите седмици ще става все по-топла. Очакват ни много слънчеви дни и заслужена почивка. Независимо дали ще изберете море или планина за Вашата ваканция, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center ще Ви помогнем да сте в най-добрата си форма.

Специални предложения в MedEsta до края на май

Пролетта е вече тук. Предстоят едни от най-хубавите празници през годината, а заедно с тях много почивни дни и повече свободно време. Обикновено го използваме, за да сме със семейство и приятели, за дълги разходки сред природата или за извънградски пътувания. Ние Ви предлагаме още една възможност: да се погрижите за себе си и да се подготвите за все по-топлите дни, които ни очакват. Тялото и лицето ни имат нужда от нова енергия и подходяща грижа. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си.