Специални предложения от MedEsta за месеците на виното, любовта и жената!

Февруари е вече тук с пролетно време и обещания за опияняващи моменти, а март наднича зад ъгъла – непредсказуем и капризен, но предвещаващ настъпването на пролетта. Без съмнение, очакват ни два месеца под знака на виното, любовта и жената. Независимо дали за Вас те са повод за празник, никога не е излишно да си направите подарък, като изберете сред нашите специални предложения. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети, в които комбинираме едни от най-успешните ни процедури за лице и тяло.

Специални празнични предложения от MedEsta!

В края на 2019-а и на прага на новата 2020-а година с удоволствие Ви представяме нашите празнични предложения, валидни до края на януари. Знаем, че в навечерието на празниците всички сме улисани в търсене на подаръци и често не намираме време, за да зарадваме с нещо и себе си. Затова се постарахме да Ви предложим начин хем да си направите подарък, хем да не губите излишно време. Специално за Вас събрахме на едно място едни от най-добрите ни предложения на процедури за лице и за тяло на изключително изгодни цени, така че лесно да изберете своя beauty подарък.

HAPPY есенни оферти в MedEsta

С настъпването на есента се стараем да се заредим с много положителни емоции, за да не позволим все по-студеното време навън да отнеме от енергията и настроението ни. Затова по традиция след края на лятото и в началото на студените месеци при нас е месецът на HAPPY офертите. Представяме Ви нашите HAPPY промоции, припомняме Ви някои Ваши любими пакетни предложения и насочваме вниманието Ви към нашите актуални намаления на цените за лазерна епилация. Не пропускайте да разгледате и пакетите с процедури за лице, които изготвихме лично за Вас като специална грижа, подходяща за сезона.

Топ процедури на топ цени през август и септември в MedEsta

Лятото е в разгара си. Но обратно на температурите навън, които в някои дни са непоносимо високи, цените при нас в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center стават все по-ниски. През август и септември на фокус при нас са процедурите за епилация. Традиционно обръщаме специално внимание на лазерната епилация, която сега Ви предлагаме на хитови цени. Добавяме и восъчна епилация в комбинация с едни от топ терапиите за лице. Не сме забравили и процедурите, които ще Ви помогнат да постигнете идеалната форма на тялото. Те също са на изключително атрактивни цени през август и септември.

"Горещи" оферти през юли в MedEsta

Дъждовните дни останаха зад гърба ни и много от нас вече дори успяха да потопят нозе в морската вода, която в следващите седмици ще става все по-топла. Очакват ни много слънчеви дни и заслужена почивка. Независимо дали ще изберете море или планина за Вашата ваканция, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center ще Ви помогнем да сте в най-добрата си форма.

Специални предложения в MedEsta до края на май

Пролетта е вече тук. Предстоят едни от най-хубавите празници през годината, а заедно с тях много почивни дни и повече свободно време. Обикновено го използваме, за да сме със семейство и приятели, за дълги разходки сред природата или за извънградски пътувания. Ние Ви предлагаме още една възможност: да се погрижите за себе си и да се подготвите за все по-топлите дни, които ни очакват. Тялото и лицето ни имат нужда от нова енергия и подходяща грижа. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си.

Презареждане за пролетта

Колкото и да е непредсказуемо времето през февруари и март, ароматът на пролет все по-осезаемо се чувства във въздуха. Знаем, че с нейното идване имаме нужда от презареждане – след дългата и изтощителна зима и кратките дни в тъмните месеци имаме нужда от възстановяване. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите не само за външността си, но и за доброто си настроение, така че да посрещнете пролетта заредени с енергия.

Нова година - нови предложения от MedEsta

С удоволствие Ви представямe нашите първи специални предложения за 2019-а година, валидни до 15 февруари. Подготвили сме атрактивни оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да не игнорирате грижата за себе си дори във времето на следпразнични ограничения. Заповядайте при нас и не пропускайте възможността да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло с най-високо качество на атрактивни цени!

Специални предложения от MedEsta

Представяме Ви нашите специални предложения, валидни до 15 декември. Както всеки месец, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме се постарали да Ви подготвим много изненади и атрактивни оферти, без да забравяме Ваши любими пакетни предложения. Вижте актуалните ни намаления на цените за лазерна епилация и не пропускайте предложенията ни за процедури на лице и на тяло.

Happy октомври в MedEsta

Напук на времето навън, което става все по-студено, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center отказваме да изпаднем в есенна депресия и избираме да бъдем HAPPY. Затова сме Ви подготвили много изненади и специални оферти, както и Ваши любими пакетни предложения. Запознайте се с нашите HAPPY hour промоции и вижте актуалните ни намаления на цените за лазерна епилация. Не пропускайте и пакетите с процедури за лице, които изготвихме лично за Вас като специална грижа, подходяща за сезона.

Септември, добре дошъл при нас!

Лятото бавно си отива: разопаковаме куфари след почивка, завръщаме се към обичайното ежедневие и постепенно влизаме в работен режим. Все още обаче ни предстоят слънчеви и топли дни. Септември обещава да бъде хубав и само от нас зависи да го използваме по най-добрия начин, за да се подготвим за есента. За целта е необходимо да се погрижим добре за себе, като ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center с радост ще Ви помогнем да направите това. Специалните ни септемврийски предложения включват превърналите се вече в хит услуги за топ форма на тялото, подходящи за сезона процедури за лице и неустоими цени за лазерна епилация.

Лятна оферта

Гледаме към следващите седмици с надеждата, че дъждовете вече са отминали и край морето ни очакват само слънчеви и топли дни. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме Ви подготвили "горещи" цени на процедури за тяло и 50% намаление на пакети за лазерна епилация.