Както всеки месец, ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме се постарали да Ви подготвим много изненади и атрактивни оферти, без да забравяме Ваши любими пакетни предложения.Вижте актуалните ни намаления на цените за лазерна епилация и не пропускайте предложенията ни за процедури на лице, подходящи за студените месеци. С удоволствие Ви представямe нашите специални оферти, валидни до 15 декември.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

С нашите специални пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация за жени и за мъже ползвате най-изгодните цени при нас. Но не всеки е готов да започне с лазерната епилация, купувайки си пакет. Затова всеки месец подготвяме промоционални цени за една процедура на отделните зони.

Christmas2019_Laser-1.png

Вижте ги по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Жени

• Горна устна - от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка – от 25 лв. на 20 лв.;

• Цяло лице – от 60 лв. на 50 лв.;

• Цели ръце – от 160 лв. на 95 лв.;

• 1/2 ръце – от 100 лв. на 60 лв.;

• Интим + седалище – от 200 лв. на 130 лв.;

• Интим + мишници – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака – от 450 лв. на 240 лв.;

• Бедра – от 290 лв. на 145 лв.;

• Подбедрици – от 220 лв. на 130 лв.;

• Цяло тяло – от 800 лв. на 450 лв.

Мъже

• Цели ръце – от 200 лв. на 130 лв.;

• Цял корем – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гърди – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гръб и рамене – 350 лв. на 230 лв.

2. „МЕГА пилинг“.

След като през лятото бяхме доста ограничени при процедурите за лице, постепенно възвръщаме ритъм. Този месец Ви предлагаме един пакет, който директно атакува несъвършенствата на кожата. Химическият пилинг се базира на специални органични киселини за по-добро и бързо възстановяване и подмладяване на кожата. Процедурата отстранява вроговените клетки на епидермиса, подобрява кръвообращението и стимулира процеса на обновяване на кожата. Дълбокото действие на пилинга се основава на това, че чрез него се стимулира синтезът на колаген и еластин в дермата. Резултатът е обновена кожа с по-добри характеристики.

Christmas2019_Face1.png

Ефектен завършек на процедурата ще даде peel off алгинатната маска на водещата премиум клас марка за професионална козметика Casmara.

3. Безоперативен лифтинг на лице с Venus Legacy.

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

November2021.png

Само до 15 декември 3 процедури безоперативен лифтинг Venus Legacy на лице са на промоционална цена от 255 лева.

4. „Преобразяване”.

Микронидлингът неслучайно е любима терапия за много от Вас. Процедурата многократно стимулира производството на нов колаген и затова се нарича колаген индуктивна терапия. Представлява множество микроубождания, които стимулират производството на колаген и еластин в кожата. В същото време микроубожданията създават канали, през които на кожата се доставят т.нар. мезококтейли.

Christmas2019_Face2.png

Процедурата е изключително подходяща за суха и девитализирана кожа, разширени пори, белези от акне, пигментни петна и отпуснат овал на лицето.

5. „Чистота и блясък”.

Независимо от сезона кожата ни винаги се нуждае от детоксикация. За целта Ви предлагаме терапия в няколко стъпки, която ще Ви помогне да обновите кожата на лицето си.

Copy-of-Double-Peeling.png

Процедурата започва с нежна ексфолиация. Следващата стъпка е безиглена мезотерапия с мезококтейл със 100% витамин C. С безиглената мезотерапия се постигат невероятни резултати без използването на игли. Чрез нея активните субстанции проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Витамин C има силно антиоксидантно действие. Той се свързва със свободните радикали, които са сред основните фактори за стареенето на кожата. Детокс терапията завършва с масаж със серум. Процедурата е абсолютно безболезнена, атравматична, изключително приятна и най-важното – резултатна!

6. „ТОП грижа за лице”.

Чистата и блестяща кожата на лицето изисква постоянна грижа и внимание. Можете да си осигурите и двете с HydraFacial: изключителна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. След HydraFacial почистването на лице никога вече няма да е същото! С всяка процедура HydraFacial със серум по избор (GlySal 7,5%, 15%, 30%/DermaBuilder) до 15 декември ще получите като подарък безиглена мезотерапия. С нея могат да се постигнат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Те се внасят под формата на липозоми, за да се осигури афинитетът им към клетъчната мембрана. В зависимост от нуждите на всеки пациент, терапевтите подготвят необходимия коктейл от серуми и активатори.

Copy-of-Kopie-na-Christmas2019_Face1.png

7. „Нежна грижа”.

Пилингът PQAge е приложим при пациенти с чувствителна кожа, наличие на пигментации или акне благодарение на иновативната си формула. Той е нежен и не излющва кожата, не засяга епидермиса, локализира се директно в дермата, където причинява микронаранявания на колагенните и еластичните влакна с последващото им реструктуриране. При този процес настъпват промени в кожата, които подобряват нейната еластичност, плътност и стегнатост.

Lifting.png

До 15 декември с всеки PQAge пилинг ще получите подарък кислородна мезотерапия, при която се работи с чист кислород 90% под високо налягане.

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center).

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

Заповядайте в центъра ни на ул. „Гургулят“ 22 в София!

Контакти:

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.