Февруари е вече тук и макар до този момент зимата да беше снизходителна към нас, с все по-голямо нетърпение надничаме към март с мисли за по-топли дни и пролетно настроение. В MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си по повод предстоящите през февруари и март празници. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети с процедури за лице, валидни до края на март.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Сега е точното време, в което да започнете с лазерна епилация. Имате достатъчно време да планирате времето и бюджета си, така че да посрещнете топлите месеци с безупречно гладка кожа на тялото. Вижте нашите актуални промоционални цени за процедура на отделна зона. Убедете се в резултатите, които се постигат с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, и се разделете завинаги с нежеланото окосмяване.

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

Жени

• Горна устна - от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка – от 25 лв. на 20 лв.;

• Цяло лице – от 60 лв. на 50 лв.;

• Цели ръце – от 160 лв. на 95 лв.;

• Половин ръце – от 100 лв. на 60 лв.;

• Интим + мишници – от 160 лв. на 95 лв.;

• Интим – от 120 лв. на 80 лв.;

• Цели крака – от 450 лв. на 240 лв.;

• Бедра – от 290 лв. на 145 лв.;

• Подбедрици – от 220 лв. на 130 лв.;

• Цяло тяло – от 800 лв. на 450 лева.

Мъже

• Гръб и рамене – от 350 лв. на 230 лв.;

• Цели ръце – от 200 лв. на 130 лв.;

• Цял корем + гърди – от 300 лв. на 170 лв.;

• Цял корем – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гърди – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели крака – от 550 лв. на 300 лв.;

• Цяло тяло – от 1200 лв. на 650 лева.

НОВО! Пакетно предложение „За него и нея“ за 250 лева

• За нея – зона пълен интим и мишници;

• За него – гърди и корем.

Paket-lazer-za-nego-i-neya.png

2. Ефективна грижа.

Започваме промоционалните си предложения за лице с един пакет за ефективна грижа на достъпна цена. Козметичният масаж е един от най-добрите начини да поддържате младежкия и жизнен вид на кожата на лицето си. Той стимулира кръвообращението, облекчава напрежението, тонизира кожата и поддържа нейната еластичност. Макар често да е подценяван, масажът е подходящ за всеки тип кожа и редовното му приложение води до отлични резултати независимо от възрастта. За допълнителен ефект нашите терапевти добавят пластифицираща маска според нуждите на кожата.

i-vitamin-s.png

3. Деликатна грижа.

Настоящите ни промоции включват още един вариант на пакет за достъпна грижа за кожата на лицето и по-конкретно на изключително деликатната част на околоочния контур. За да атакуваме фините линии около очите и да подобрим състоянието на кожата в тази зона, атакуваме с Venus Legacy. Този медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето. Добавяме към процедурата и подмладяващи пачове Fillmed с активни съставки, които намаляват подпухналостта и тъмните кръгове.

venuslegacy-okoloochen-kontur.png

4. Кислородна терапия.

Кислородът е неделима част от грижата за чиста и млада кожа без бръчки. Предлагаме Ви да си набавите този жизненоважен микроелемент с OxyGeneo+®. Процедурата директно витализира кожата, като действа едновременно в три посоки чрез три доказани технологии: OxyGeneo® – нежна ексфолиация; OxyGeneo® Ultrasound за инфузия с Neobright и Neorevive гел и OxyGeneo® Tripollar – мултиполярна радиочестота. Ефектен завършек ще придаде алгинатната маска.

Oxygeneo.png

5. Сияйна кожа.

Пакетът включва диамантено микродермабразио, което представлява механичен пилинг за излющване на мъртвите клетки. За да подсилим ефекта на чиста и сияйна кожа на лицето, комбинираме с PQAge. Той е нежен и не излющва кожата, не засяга епидермиса, локализира се директно в дермата, където причинява микронаранявания на колагенните и еластичните влакна с последващото им реструктуриране. При този процес настъпват промени в кожата, които подобряват нейната еластичност, плътност и стегнатост.

Microdermabrasio_PQAGE.png

6. RESTART.

В този пакет комбинираме едно от новите ни предложения - BioRePeelCl3, с любимата на всички Вас терапия HydraFacial. Започваме HydraFacial, който съчетава ценни процедури като ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. Продължаваме с BioRePeelCl3 - иновативен продукт с уникална формула с биоревитализиращ и ексфолиращ ефект. Той има както повърхностно действие, почистващо кожата чрез ексфолиране на мъртвите клетки, така и дълбочинно действие, задействащо регенеративните процеси в кожата, което води до по-здрав и сияен тен.

BioRePeelCl3-piling_HYDRAFACIAL.png

7. Бустерна доза anti-age грижа.

„Звездното“ ни предложение е един пакет от процедури, които ще Ви донесат максимална грижа срещу стареенето на кожата на лицето с помощта на Venus Legacy и химически пилинг според типа кожа. Химическият пилинг се базира на специални органични киселини за по-добро и бързо възстановяване и подмладяване на кожата. Процедурата отстранява вроговените клетки на епидермиса, подобрява кръвообращението и стимулира процеса на обновяване на кожата. Дълбокото действие на пилинга се основава на това, че чрез него се стимулира синтезът на колаген и еластин в дермата. Резултатът е обновена кожа с по-добри характеристики.

Venus_PQAGE.png

С наша помощ можете да преминете през последните зимни дни по-приятно.

Очакваме Ви!

***

Заповядайте при нас, за да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло на изключително изгодни цени и без компромис в качеството!

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

Заповядайте в центъра ни на ул. „Гургулят“ 22 в София!

Контакти:

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00