Д-р Богдана Василева

Завършва медицина през 1997 година в Медицинския университет в София и специализира Дерматология и венерология. Практикува в Медицински център "Полимед" и Дерматологична клиника "София". Професионалните й интереси са свързани с естетичната и детската дерматология, както и в областта на полово-предаваните инфекции. Преминала е редица курсове и обучения за прилагане на дермални филъри на основата на хиалуроновата киселина, биостимулиращи филъри, мезотерапии, ботулинов токсин. Член е на Българското дерматологично дружество и на Българския лекарски съюз. Присъединява се към екипа на MedEsta–Medical Esthetic&Laser Center през 2018 година.

Йоана Владимирова

1.jpg

Йоана Владимирова е възпитаник на Медицински колеж "Йорданка Филаретова" в София, специалност "Медицинска козметика". Посещавала е редица допълнителни курсове по медико-козметичните грижи с най-висок клас специализирана апаратура. Част е от екипа на MedEsta–Medical Esthetic&Laser Center от 2017 година.

Кети Костадинова

IMG-3402eb0a2a73e7ba2462d18e03a6bd3f-V.jpg

Професионалните интереси на Кети Костадинова са свързани с медико-естетичните процедури и терапии за лице и тяло, за които има допълнителни квалификации. Възпитаник е на Медицинския колеж "Йорданка Филаретова" в София, специалност "Медицинска козметика". Част е от екипа на MedEsta–Medical Esthetic&Laser Center от 2017 година.