Посрещаме все по-горещите температури навън с „горещи“ промоционални оферти, валидни при нас в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center до края на август. Те ще Ви дадат възможност за предварителна подготовка и специална грижа, така че без значение дали Ви предстои ваканция на море или в планината, да сте в най-добрата си форма.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

До края на август лазерната епилация при нас е на изключително изгодни промоционални цени за процедура на отделните зони. Най-подходящото време да се разделите с нежеланото окосмяване винаги е СЕГА.

lazerna-epilatsiya.png

Възползвайте се от нашите „горещи“ цени:

Жени

• Горна устна – от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка – от 25 лв. на 20 лв.;

• Цяло лице – от 60 лв. на 50 лв.;

• Половинки ръце – от 100 лв. на 60 лв.;

• Цели ръце – от 160 лв. на 95 лв.

• Подбедрици – oт 220 лв. на 130 лв.;

• Бедра – от 290 лв. на 145 лв.;

• Интим + мишници – от 160 лв. на 95 лв.;

• Интим + седалище – от 200 лв. на 130 лв.;

• Цели крака – от 450 лв. на 240 лв.

• Цяло тяло – от 800 лв. на 450 лева.

Мъже

• Цял корем – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гърди – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце – от 200 лв. на 130 лв.

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лева.

Не пропускайте да разгледате и нашите специални пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация за жени и за мъже, с които ползвате най-изгодните цени при нас.

2. „Горещи“ оферти на процедури за тяло.

Традиционно още от началото на пролетта започваме активно да говорим за видимите резултати, които се постигат с медицинските апарати за тяло. Неслучайно интересът към тях е висок и се запазва през цялото лято. Затова не пропускаме да Ви предложим промоционални оферти, които Ви дават възможност да се възползвате от изключително изгодни цени и да инвестирате разумно в даващи резултати процедури.

Представяме Ви нашите горещи“ ТОП оферти за СУПЕР тяло, валидни до края на август. Те са в три ценови варианта и включват процедури с Venus Legacy – високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура.

Venus-Legacy-1.png

В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy и сега имате изгодна възможност да се убедите сами в неговата ефективност.

Venus-Legacy-2.png

Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките. Запознайте се подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

До края на август при нас имате възможност да се възползвате от изключително изгодни цени на процедури с и да подготвите тялото си за лятото.

Venus-Legacy-3_1_.png

3. „Горещи“ оферти на процедури за лице.

- „Кислородна атака“:

Независимо от сезона традиционно в нашите предложения присъства HydraFacial: изключителната система, която съчетава само в една терапия ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. Терапията е уникална, защото почистването на порите става чрез т.нар. „вортекс” технология, която съчетава вакуум и хидропилинг. Тя работи чрез завихряне на специализирани разтвори над повърхността на кожата и контролиран вакуум. Като мощно торнадо почистващите разтвори буквално „помитат” всичко от порите, като в същото време процедурата е изключително щадяща за кожата.

Hydrafacial.png

За още по-видим ефект този път добавяме като подарък кислородна мезотерапия, при която се работи с чист кислород 90% под високо налягане. Един от най-добрите начини да се погрижите за чистотата и младежкия вид на кожата на лицето е да му дадете кислород. Без него жизнените процеси в организма не биха били възможни, но освен че е необходим за клетъчното дишане, той участва и в клетъчната регенерация. Именно затова кислородът е неделима част от грижата за чиста и млада кожа без бръчки.

- „Свежест и красота“:

Svezhest-i-krasota.png

Процедурата включва дегримиране с подходящ продукт според типа кожа, тонизиране, нанасяне на крем за дълбоко почистване на порите, ултразвуков пилинг, вапоризация, механична екстракция, дарсонвал, лек масаж и успокояваща маска. До края на август мануалното почистване се предлага с подарък: лазерна епилация епилация на мишници.

- „Деликатна грижа“:

Delikatna-grizha.png

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето. Затова в нашето специално предложение под името „Деликатна грижа“ тук комбинираме изключително ефективно третиране на специалната зона на околоочния контур с медицинския апарат Venus Legacy в продължение на 20 минути с продукта за домашна грижа като подарък: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG Серум, който подпомага намаляването на подпухналостта и тъмните кръгове в зоната около очите.

- „Гладка кожа“:

Venus-i-biolifting.png

В този пакет атакуваме кожата в зоната на шията с комбинация от две процедури - Venus Legacy и биолифтинг. Биолифтингът е безопасна и приятна моделираща процедура, при която се използва енергията на биоптичния импулс. По време на процедурата се получава съкращаване на мимическите мускули, което ги тонизира и стяга. Биолифтингът е истинска гимнастика за мускулите на лицето, които се нуждаят от спорт не по-малко от тялото ни.

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center).

Заповядайте в центъра ни на ул. „Гургулят“ 22 в София!

Контакти: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!