Лятото полека си тръгва, но това не означава, че не ни очакват още много топли дни. Представяме Ви нашата септемврийска оферта, с която ще се опитаме още малко да отложим края на лятото с „горещи“ цени на едни от най-предпочитаните процедури в MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center. И през септември на фокус при нас ще са процедурите за лазерна епилация. В края на лятото Ви я предлагаме на хитови цени. Добавяме и топ терапии за лице, като не забравяме и процедури, които ще Ви помогнат да постигнете идеалната форма на тялото. Те също са на изключително атрактивни цени през септември.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

През септември лазерната епилация при нас е на изключително изгодни промоционални цени за процедура на отделните зони. Никога не е късно да се разделите завинаги с нежеланото окосмяване. Защо да не го направите точно сега?

Christmas2019_Laser-1.png

Жени

• Горна устна - от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка – от 25 лв. на 20 лв.;

• Цяло лице – от 60 лв. на 50 лв.;

• Цели ръце – от 160 лв. на 95 лв.;

• 1/2 ръце – от 100 лв. на 60 лв.;

• Интим + седалище – от 200 лв. на 130 лв.;

• Интим + мишници – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака – от 450 лв. на 240 лв.;

• Бедра – от 290 лв. на 145 лв.;

• Подбедрици – от 220 лв. на 130 лв.;

• Цяло тяло – от 800 лв. на 450 лв.

Мъже

• Цели ръце – от 200 лв. на 130 лв.;

• Цял корем – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гърди – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гръб и рамене – 350 лв. на 230 лв.

Не пропускайте да разгледате и нашите специални пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация за жени и за мъже, с които ползвате най-изгодните цени при нас.

2. ТОП грижа за кожата на лицето.

HydraFacial не е процедура, а цялостна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксиданта защита. След HydraFacial почистването на лице никога вече няма да е същото!

За да Ви предложим ТОП грижа за кожата на Вашето лице, с всяка процедура HydraFacial в пет стъпки на цена от 140 лева ще получите като подарък от нас серум The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5.

Офертата е валидна само до края на септември и до изчерпване на количествата серум.

Copy-of-Kopie-na-Christmas2019_Face1.png

3. Мега лифтинг и свежест.

Неведнъж сме Ви запознавали с ползите, които носи за кожата на лицето технологичният апарат Venus Legacy. Неслучайно се смята, че той постига резултати като след безоперативен лифтинг. Venus Legacy намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Christmas2019_Face1.png

Само през септември Ви предлагаме 30 минути с този медицински апарат в комбинация с peel off алгинатна маска на водещата премиум клас марка за професионална козметика Casmara, която ще придаде ефектен завършек на процедурата и ще изпълни крайната цел на терапията за максимален лифтинг и свежест на кожата на лицето.

4. Септемврийски оферти за тяло в ТОП форма.

Ще се опитаме да задържим лятото още малко с нашите септемврийски оферти за тяло в ТОП форма. И този месец не пропускаме да Ви информираме за ползите от Venus Legacy и това не е случайно. Този високотехнологичен апарат комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Затова не е учудващо, че годишно в света се извършват над три милиона процедури с него.

Christmas2019_Venus_Body1.png

До края на септември при нас процедурите с Venus Legacy са на изключително изгодни цени:

• Venus Legacy малка зона30 мин./90 лв. (корем , ръце или паласки);

• Venus Legacy голяма зона60 мин./150 лева.

Christmas2019_Venus_Body2.png

Някои антицелулитни кремове и масажи са на подобни цени, но те не могат Ви помогнат да се справите с проблема с целулита и отпусната кожа. В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy и сега имате изгодна възможност да се убедите сами в неговата ефективност.

Не пропускайте възможността да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло с най-високо качество!

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук (MedEsta-Medical Esthetic & Laser Center) и Инстаграм (@medesta_laser_esthetic_center).