Февруари е вече при нас, зад рамото му наднича март и всички вече мечтаем за пролетта, за повече топли дни и за повече време навън с близки и приятели. Положителните емоции са все по-необходими независимо дали ще изберем да останем в града или ще решим да бъдем сред природата. В MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си на прага на пролетта и по повод предстоящите през февруари и март празници. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети с процедури за лице, валидни до края на март.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Сега е точното време, в което да започнете с лазерна епилация. Имате достатъчно време да планирате времето и бюджета си, така че да посрещнете топлите месеци с безупречно гладка кожа на тялото. Предлагаме Ви да се възползвате от нашите специални пакетни предложения с 50% намаление, с които ползвате най-изгодните цени при нас. Ако още не сте убедени, че си струва да инвестирате в пакет, можете да започнете с отделна зона. Вижте нашите актуални промоционални цени за процедура на отделна зона. Убедете се в резултатите, които се постигат с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, и се разделете завинаги с нежеланото окосмяване.

Christmas2019_Laser-1.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

Жени

• Горна устна - от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка – от 25 лв. на 20 лв.;

• Цяло лице – от 60 лв. на 50 лв.;

• Цели ръце – от 160 лв. на 95 лв.;

• 1/2 ръце – от 100 лв. на 60 лв.;

• Интим + седалище – от 200 лв. на 130 лв.;

• Интим + мишници – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака – от 450 лв. на 240 лв.;

• Бедра – от 290 лв. на 145 лв.;

• Подбедрици – от 220 лв. на 130 лв.;

• Цяло тяло – от 800 лв. на 450 лева.

Мъже

• Цели ръце – от 200 лв. на 130 лв.;

• Цял корем – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гърди – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гръб и рамене – 350 лв. на 230 лева.

2. На фокус: химически пилинги.

Оставащите студени месеци ни дават последен шанс за процедурата за лице, която не е на почит в слънчево време, но пък отлично се бори с несъвършенствата на кожата.

Студеният период е „златен“ за прилагане на химически пилинг и затова до края на март процедурата е на фокус при нас. Тя се базира на специални органични киселини за по-добро и бързо възстановяване и подмладяване на кожата. При нея се отстраняват вроговените клетки на епидермиса, подобрява се кръвообращението и се стимулира процеса на обновяване на кожата. Дълбокото действие на пилинга се основава на това, че чрез него се стимулира синтезът на колаген и еластин в дермата. Резултатът е обновена кожа с по-добри характеристики.

Предлагаме Ви три възможности:

- Химически пилинг с подарък алгинатна маска

В тази комбинация ефектен завършек на процедурата химически пилинг дава peel off алгинатната маска на водещата премиум клас марка за професионална козметика Casmara. Този пакет присъства сред специалните ни предложения за пореден път заради желанието ни да отговорим на изключително големия интерес към него и да дадем възможност на повече от Вас да се възползват от предимствата на процедурата.

January2022-peel.png

- Пакет 3 броя химически пилинг

Пакетите предоставят отлична възможност да се възползвате от любимите си процедури на най-изгодни цени, да планирате посещенията си и да постигнете още по-видими резултати. Затова Ви предлагаме до края на март да изберете химически пилинг в пакет от 3 броя за 200 лева.

January2022-packages_1_.png

- Микродермабразио с лек химически пилинг

Пакетът включва диамантено микродермабразио, което представлява механичен пилинг за излющване на мъртвите клетки. Комбинираме го с лек химически пилинг, за да подсилим ефекта на чиста и младежка кожа на лицето. Завършваме процедурата с маска с витамин C, който има силно антиоксидантно действие. Той се свързва със свободните радикали, които са сред основните фактори за стареенето на кожата.

Copy-of-Double-Peeling-1.png

3. „ТОП грижа за чисто лице”.

Традиционно в нашите предложения присъства HydraFacial: изключителната система, която съчетава само в една терапия ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. Терапията е уникална, защото почистването на порите става чрез т.нар. „вортекс” технология, която съчетава вакуум и хидропилинг. Тя работи чрез завихряне на специализирани разтвори над повърхността на кожата и контролиран вакуум. Като мощно торнадо почистващите разтвори буквално „помитат” всичко от порите, като в същото време процедурата е изключително щадяща за кожата. За още по-видим ефект този път я комбинираме с мануално почистване на лицето.

Copy-of-Kopie-na-Christmas2019_Face1.png

4. Пакет „Преобразяване“.

Неслучайно микронидлингът се превърна в любима терапия за много жени. Процедурата многократно стимулира производството на нов колаген и затова се нарича колаген индуктивна терапия. Представлява множество микроубождания, които стимулират производството на колаген и еластин в кожата. В същото време микроубожданията създават канали, през които на кожата се доставят т.нар. мезококтейли. Процедурата е изключително подходяща за суха и девитализирана кожа, разширени пори, белези от акне, пигментни петна и отпуснат овал на лицето.

Christmas2019_Face2.png

С наша помощ можете да преминете през февруари и март под знака на положителните емоции и грижата за себе си, така че окончателно да се сбогувате със зимата.

Очакваме Ви!

***

Заповядайте при нас, за да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло на изключително изгодни цени и без компромис в качеството!

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм

Контакти:

София, ул. "Гургулят" 22

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00