В последния месец на годината Ви представямe нашите специални предложения за процедури, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си и да заблестите по време на предстоящите празнични партита. Постарахме се специално за Вас да съберем на едно място едни от най-добрите ни оферти, както и някои нови предложения, така че да можете да си осигурите най-подходящата грижа за Вашите лице и тяло. На фокус в нашите предложения са едни от най-необходимите терапии за грижа за лицето през зимните месеци. Подготвили сме и изключително изгодни цени за лазерна епилация. Всички предложения са валидни до края на януари.

1. Специални оферти: лазерна епилация PrimeLase.

Зимата е точният сезон за лазерна епилация. Сега имате достатъчно време да планирате бюджета си, така че да посрещнете топлите месеци с безупречно гладка кожа на тялото. Предлагаме Ви да се възползвате от нашите промоционални цени за процедура на отделна зона. Убедете се в резултатите, които се постигат с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, и се разделете завинаги с нежеланото окосмяване.

Oferti-lazerna-epilatsiya.png
Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

Жени

• Горна устна – от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка – от 25 лв. на 20 лв.;

• Цяло лице – от 60 лв. на 50 лв.;

• Половинки ръце – от 100 лв. на 60 лв.;

• Цели ръце – от 160 лв. на 95 лв.

• Подбедрици – oт 220 лв. на 130 лв.;

• Бедра – от 290 лв. на 145 лв.;

• Интим + мишници – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака – от 450 лв. на 240 лв.

• Цяло тяло – от 800 лв. на 450 лева.

Мъже

• Цял корем – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цял корем и гърди – от 300 лв. на 170 лв.;

• Гърди – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце – от 200 лв. на 130 лв.;

• Цели крака – 550 лв. на 300 лв.;

• Гръб и рамене – от 350 лв. на 230 лв.

• Цяло тяло – от 1200 лв. на 650 лева.

2. На фокус: терапии за грижа за лицето през зимните месеци

С нашите специални предложения, валидни до края на януари, обръщаме поглед към едни от най-подходящите процедури за грижа за лицето през зимата. На фокус при нас в следващите седмици ще бъдат пилингите и мезотерапията. Подготвили сме Ви едни от най-харесваните от Вас терапии, както и някои нови предложения, така че да можете да си осигурите най-добрата грижа.

Na-fokus-Grizha-za-zimata.png

- „Деликатна регенерация“:

Едно от новите ни предложения е деликатният пилинг BioRePeelCl3 - иновативен продукт с уникална формула с биоревитализиращ и ексфолиращ ефект. Продуктът има както повърхностно действие, почистващо кожата чрез ексфолиране на мъртвите клетки, така и дълбочинно действие, задействащо регенеративните процеси в кожата, което води до по-здрав и сияен тен.

Koleda2022_1peeling.png

- „Регенерирана кожа”:

Докато студът навън „щипе“ лицето, при нас идва най-подходящото време от годината за прилагане на химически пилинг. Ето защо Ви предлагаме пакет от 3 процедури на изключително атрактивна цена, за да обновите лицето си и да го презаредите с енергия и свежест.

Koleda2022_3peeling.png

- „Чистота и блясък“:

В този пакет отново прилагаме химически пилинг, но този път в комбинация с мануално почистване на лице. Самата процедура по почистване включва дегримиране с подходящ продукт според типа кожа, тонизиране, нанасяне на крем за дълбоко почистване на порите, ултразвуков пилинг, вапоризация, механична екстракция, дарсонвал, лек масаж и успокояваща маска.

Koleda2022_CleanFace.png

- Специална оферта с Venus Legacy:

Вече много от Вас лично се убедиха в многобройните предимства на този медицински апарат, който постига забележителни резултати както в извайването на тялото, така и в борбата с бръчките и отпуснатия овал на лицето. Затова Ви даваме възможност да зарадвате себе си за празниците, като инвестирате разумно в процедура, която има видим ефект.

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

За още повече блясък и като част от нашите специални празнични предложения към 30-минутна процедура Venus Legacy за лице добавяме пилинг PQAge. Той е нежен и не излющва кожата, не засяга епидермиса, локализира се директно в дермата, където причинява микронаранявания на колагенните и еластичните влакна с последващото им реструктуриране. При този процес настъпват промени в кожата, които подобряват нейната еластичност, плътност и стегнатост.

Koleda2022_Venus.png

- „Топ пакет за Топ грижа“:

Koleda2022_TopCare.png

В този пакет съчетаваме едни от най-хитовите ни процедури за първокласни резултати. Започваме с леко ръчно почистване и продължаваме с HydraFacial: изключителна система, която съчетава много ценни процедури: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. Включваме и допълнителни химически пилинг и завършваме с кислородно насищане, тъй като независимо от сезона прилагането на кислород е един от най-добрите начини да се осигури чистота и младежкия вид на кожата на лицето. Един пакет, който ще се превърне в истински празник за Вашата кожа!

- „Restart“:

Koleda2022_Microneedl.png

Микроиглена мезотерапия или микронидлинг неслучайно е любима терапия за много от Вас. Процедурата многократно стимулира производството на нов колаген и затова се нарича колаген индуктивна терапия. Представлява множество микроубождания, които стимулират производството на колаген и еластин в кожата. В същото време микроубожданията създават канали, през които на кожата се доставят т.нар. мезококтейли. Процедурата е изключително подходяща за суха и девитализирана кожа, разширени пори, белези от акне, пигментни петна и отпуснат овал на лицето. В пакет „Restart” я комбинираме с деликатния пилинг BioRePeelCl3.

- „Преобразяване“

Сред новите ни предложения е иглена мезотерапия CYTOCARE 532. Тя действа подмладяващо и ревитализиращо върху шията, лицето и деколтето.

Koleda2022_Iglena.png

Терапията е подходяща за предотвратяване на бръчки при отпусната и суха кожа, но може да се използва и като интензивна регенерираща терапия при зряла кожа. Множество активни съставки, витамини и микроелементи интензивно подхранват и ефикасно съживяват кожата на лицето, подобряват плътността й и намаляват бръчките.

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

Заповядайте в центъра ни на ул. „Гургулят“ 22 в София!