Есента e онзи период от годината, в който трябва да обърнем специално внимание на кожата на лицето и да я подготвим за зимата. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center Ви предлагаме специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите тя да бъде готова за все по-студеното време навън. На фокус при нас в идните месеци са също офертите за лазерна епилация, тъй като грижата за гладка и красива кожа на тялото не бива да остава на заден план в студените месеци – дори напротив! Сега е точният момент да планирате разходите си и да инвестирате в тази процедура, която ще Ви позволи да се отървете от нежеланото окосмяване завинаги.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни предложения с намаления за лазерна епилация са на фокус при нас независимо от сезона, защото красивата и гладка кожа изисква постоянна грижа и внимание. Вижтe нашите промоционални предложения за една процедура на отделна зона. С най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Oferti-lazerna-epilatsiya.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

Жени

• Горна устна – от 25 лв. на 20 лева

• Брадичка – от 25 лв. на 20 лева

• Цяло лице – от 60 лв. на 50 лева

• Половинки ръце – от 100 лв. на 60 лева

• Цели ръце – от 160 лв. на 95 лева

• Подбедрици – oт 220 лв. на 130 лева

• Бедра – от 290 лв. на 145 лева

• Интим + мишници – от 160 лв. на 95 лева

• Цели крака – от 450 лв. на 240 лева

• Цяло тяло – от 800 лв. на 450 лева

Мъже

• Цял корем – от 150 лв. на 90 лева

• Цял корем и гърди – от 300 лв. на 170 лева

• Гърди – от 150 лв. на 90 лева

• Цели ръце – от 200 лв. на 130 лева

• Цели крака – 550 лв. на 300 лева

• Гръб и рамене – от 350 лв. на 230 лева

• Цяло тяло – от 1200 лв. на 650 лева

2. „Кислородна терапия“.

Един от най-добрите начини да се погрижите за чистотата и младежкия вид на кожата на лицето е да му дадете кислород. Без него жизнените процеси в организма не биха били възможни, но освен че е необходим за клетъчното дишане, той участва и в клетъчната регенерация. Именно затова кислородът е неделима част от грижата за чиста и млада кожа без бръчки. Предлагаме Ви да си набавите този жизненоважен микроелемент с OxyGeneo+®. Процедурата директно витализира кожата, като действа едновременно в три посоки чрез три доказани технологии: OxyGeneo® – нежна ексфолиация; OxyGeneo® Ultrasound за инфузия с Neobright и Neorevive гел и OxyGeneo® Tripollar – мултиполярна радиочестота.

Oxygeneo.png

3. На фокус: химически пилинг.

Студеният период е „златен“ за прилагане на химически пилинг. Затова с настъпването на студените месеци обръщаме вниманието Ви към него, за да обновите лицето си и да се погрижите за него, като му вдъхнете нова енергия.

Himicheski-piling.png

Химическият пилинг се базира на специални органични киселини за по-добро и бързо възстановяване и подмладяване на кожата. Процедурата отстранява вроговените клетки на епидермиса, подобрява кръвообращението и стимулира процеса на обновяване на кожата. Дълбокото действие на пилинга се основава на това, че чрез него се стимулира синтезът на колаген и еластин в дермата. Резултатът е обновена кожа с по-добри характеристики. До края на ноември Ви предлагаме също възможност да комбинирате процедурата с peel off алгинатна маска на водещата премиум клас марка за професионална козметика Casmara.

Piling-i-alginatna-maska.png

4. „Ефективна грижа“.

Козметичният масаж е един от най-добрите начини да поддържате младежкия и жизнен вид на кожата на лицето си. Той стимулира кръвообращението, облекчава напрежението, тонизира кожата и поддържа нейната еластичност. Макар често да е подценяван, масажът е подходящ за всеки тип кожа и редовното му приложение води до отлични резултати независимо от възрастта. За допълнителен ефект нашите терапевти добавят маска с Витамин C. Той има силно антиоксидантно действие и се свързва със свободните радикали, които са сред основните фактори за стареенето на кожата.

Masazh-i-vitamin-s.png

5. Есенна Venus Legacy оферта за лице.

Venus Legacy е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките. В същото време процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Venus-i-kislorodno-nasishtane.png

В нашите есенни предложения за Вас сме включили вариант на процедура от 30 минути за лице с подарък от нас кислородна мезотерапия, чрез която лицето Ви ще се насити с този живителен елемент.

6. „Преобразяване“.

Mikronidling.png

Микронидлингът неслучайно е любима терапия за много от Вас. Процедурата многократно стимулира производството на нов колаген и затова се нарича колаген индуктивна терапия. Представлява множество микроубождания, които стимулират производството на колаген и еластин в кожата. В същото време микроубожданията създават канали, през които на кожата се доставят т.нар. мезококтейли. Процедурата е изключително подходяща за суха и девитализирана кожа, разширени пори, белези от акне, пигментни петна и отпуснат овал на лицето.

За повече информация и за резултатите, които сме постигнали с наши клиенти, следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

Заповядайте в центъра ни на ул. „Гургулят“ 22 в София!