В MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center започваме енергична подготовка за предстоящите все по-топли дни. Подготвили сме Ви специални оферти, за да се погрижите за лицето и тялото си, които имат нужда от нова енергия и подходяща грижа на прага на лятото. Представяме Ви специалните ни предложения, валидни до края на май. На фокус при нас ще бъдат процедурите с Venus Legacy. Предлагаме Ви още намаления на цените за лазерна епилация. Подготвили сме и специални пакети за лице, чрез които да подготвите кожата си за слънчевото време навън, което с такова нетърпение очакваме.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Пролетта е точното време, в което да започнете с лазерна епилация. Имате достатъчно време да планирате времето и бюджета си, така че да посрещнете топлите месеци с безупречно гладка кожа на тялото. Предлагаме Ви да се възползвате от нашите специални пакетни предложения с 50% намаление, с които ползвате най-изгодните цени при нас. Ако още не сте убедени, че си струва да инвестирате в пакет, можете да започнете с отделна зона. Вижте нашите актуални промоционални цени за процедура на отделна зона. Убедете се в резултатите, които се постигат с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, и се разделете завинаги с нежеланото окосмяване.

Christmas2019_Laser-1.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

Жени

• Горна устна – от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка – от 25 лв. на 20 лв.;

• Цяло лице – от 60 лв. на 50 лв.;

• Половинки ръце – от 100 лв. на 60 лв.;

• Цели ръце – от 160 лв. на 95 лв.

• Подбедрици – oт 220 лв. на 130 лв.;

• Бедра – от 290 лв. на 145 лв.;

• Интим + мишници – от 160 лв. на 95 лв.;

• Интим + седалище – от 200 лв. на 130 лв.;

• Цели крака – от 450 лв. на 240 лв.

• Цяло тяло – от 800 лв. на 450 лева.

Мъже

• Цял корем – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гърди – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце – от 200 лв. на 130 лв.

• Гръб и рамене – от 350 лв. на 230 лева.

2. На фокус: Venus Legacy за лице и за тяло.

През април и май на фокус при нас са процедурите с Venus Legacy.

Вече много от Вас лично се убедиха в многобройните предимства на този медицински апарат, който постига забележителни резултати както в извайването на тялото, така и в борбата с бръчките и отпуснатия овал на лицето. Затова Ви даваме възможност да инвестирате разумно в даващи резултати процедури.

Christmas2019_Venus.png

- Venus Legacy за тяло в няколко варианта:

В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy.

Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките.

Стройно тяло не се постига с магическа пръчка, но то отдавна не е привилегия само на хората с добър ген или на онези, които могат да си позволят пластична операция. Убедете се сами, като изберете промоционалните ни месечни предложения за тяло в топ форма в няколко варианта:

• Venus Legacy зона корем – 30 мин./90 лв.;

• Venus Legacy зона бедра – 50 мин./150 лв.;

• Venus Legacy пакет 5 процедури - 1000 лева.

Пакетните предложения са най-изгодният начин да инвестирате в здравето и красотата си, като в същото време планирате времето за това. Само до края на май можете да се възползвате от атрактивното ни ценово предложения за пакет от 5 процедури Venus Legacy, за да бъдете в топ форма за лятото!

- Venus Legacy за лице:

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Venus-litse.png

3. „Нежна грижа”.

Ултразвукът способства за дълбокото хидратиране на кожата, възстановява клетъчния метаболизъм и осигурява по-дълбоко проникване на козметичните препарати. При почистването на лицето с ултразвук ултразвуковата вълна води до дълбоко почистване на порите от прах, грим, себум и микроорганизми. Друг полезен ефект на ултразвуковия пилинг е, че ексфолира вроговените клетки от епидермиса, с което ускорява клетъчното обновяване.

grizha.png

Съчетаваме ултразвуковия пилинг с Guna Phoresis - безиглена мезотерапия или революционен метод за възвръщане на младостта на кожата на лицето. Терапията е абсолютно безболезнена, атравматична и в същото време изключително приятна и ефективна.

4. „Кислородно насищане“.

Kislorodno-nasishtane.png

Независимо от сезона един от най-добрите начини да се погрижите за чистотата и младежкия вид на кожата на лицето е да му дадете кислород. Без него жизнените процеси в организма не биха били възможни, но освен че е необходим за клетъчното дишане, той участва и в клетъчната регенерация. Именно затова кислородът е неделима част от грижата за чиста и млада кожа без бръчки. Предлагаме Ви да си набавите този жизненоважен микроелемент с OxyGeneo+®. Процедурата директно витализира кожата, като действа едновременно в три посоки чрез три доказани технологии: OxyGeneo® – нежна ексфолиация; OxyGeneo® Ultrasound за инфузия с Neobright и Neorevive гел и OxyGeneo® Tripollar – мултиполярна радиочестота.

5. Пакет „Освежаваща терапия“.

Lifting.png

Пакетът комбинира няколко практични и ефективни процедури на неустоима ценаексфолиация и хидратация, които ще осигурят истинско презареждане на кожата на лицето. При ексфолиацията се отстраняват вроговените клетки от епидермиса, което ускорява клетъчното обновяване. Хидратацията допринася за дългото задържане на влагата и добрия тургур на кожата. Ефектен завършек ще придаде peel off алгинатната маска на водещата премиум клас марка за професионална козметика Casmara. Комбинираме терапията с лазерна епилация на зона мишници, което ще осигури допълнително усещане за свежест в топлото време.

6. Пакет „Блясък и грижа“.

Blyasak-i-grizha.png

Процедурата включва дегримиране с подходящ продукт според типа кожа, тонизиране, нанасяне на крем за дълбоко почистване на порите, ултразвуков пилинг, вапоризация, механична екстракция, дарсонвал, лек масаж и успокояваща маска. До края на май процедурата се предлага с подарък: козметичен продукт за домашна грижа (ексфолираща пяна Dermaceutic Foamer 15% или измиващ гел Teoxane АHA Cleansing Gel).

***

Заповядайте при нас, за да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло на изключително изгодни цени и без компромис в качеството!

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

Контакти:

София, ул. "Гургулят" 22

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00