Февруари е вече при нас, зад рамото му наднича март, а ние сме вперили в тях очи с надежда плахо проправящата си към нас пролет да ни донесе не само топло време, но и повече време с близки и приятели. Все повече имаме нужда от споделени емоции с тях навън – на любимите ни места в града или сред природата. В MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center сме подготвили специални предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си на прага на пролетта, както и да се подготвите за предстоящите през февруари и март празници. Всички взаимно си пожелаваме те да минат под знака на виното и любовта и окончателно да заличат спомените за зимата, изпълнена с предизвикателства. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети, в които комбинираме едни от най-успешните ни процедури за лице и тяло.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Пролетта е точното време, в което да започнете с лазерна епилация. Имате достатъчно време да планирате времето и бюджета си, така че да посрещнете топлите месеци с безупречно гладка кожа на тялото. Предлагаме Ви да се възползвате от нашите специални пакетни предложения с 50% намаление, с които ползвате най-изгодните цени при нас. Ако още не сте убедени, че си струва да инвестирате в пакет, можете да започнете с отделна зона. Вижте нашите актуални промоционални цени за процедура на отделна зона. Убедете се в резултатите, които се постигат с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, и се разделете завинаги с нежеланото окосмяване.

Christmas2019_Laser-1.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 40 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) + мишници – от 160 лв. на 95 лв.

• 1/2 ръце (жени) + мишници - от 100 лв. на 55 лв.

• Цели ръце (мъже) + мишници– от 200 лв. на 130 лв.

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 240 лв.

• Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 450 лв.;

• Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 120 лв.

• Бедра (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лв.

2. На фокус: Venus Legacy за лице и за тяло.

Поради големия интерес и многобройните запитвания от Ваша страна удължаваме промоционалния период на процедури с Venus Legacy. Вече много от Вас лично се убедиха в многобройните предимства на този медицински апарат, който постига забележителни резултати както в извайването на тялото, така и в борбата с бръчките и отпуснатия овал на лицето. Затова Ви отново даваме възможност да инвестирате разумно в даващи резултати процедури. 

Christmas2019_Venus.png

- С Venus Legacy по-близо до мечтаното тяло:

Стройно тяло не се постига с магическа пръчка, но то отдавна не е привилегия само на хората с добър ген или на онези, които могат да си позволят пластична операция. В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките.

Copy-of-Christmas2019_Laser-1.png

Специалните ни пакети с Venus Legacy, които по Ваша молба отново са сред в промоционалните ни месечни предложения, включват процедури, третиращи най-проблемните зони на тялото.

Venus Legacy малка зона – 30 мин./90 лв. (корем , ръце или пакаски);

Venus Legacy голяма зона – 60 мин./160 лв.;

Venus Legacy пакет 12 процедури бедра - 360 мин./890 лева.

Балансираното хранене, умерената физическа активност и Venus Legacy са ключът към така мечтаното стройно тяло. Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

- Venus Legacy за лице:

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

„Мега лифтинг“: в този пакет за максимален ефект комбинираме Venus Legacy с PQAge пилинг. Той е нежен и не излющва кожата, не засяга епидермиса, локализира се директно в дермата, където причинява микронаранявания на колагенните и еластичните влакна с последващото им реструктуриране. При този процес настъпват промени в кожата, които подобряват нейната еластичност, плътност и стегнатост. Резултатът е лифтинг и избистряне на тена още след първата процедура.

Christmas2019_Face1.png

„Видимо подмладяване“: в този пакет комбинираме 30 минути Venus Legacy с масаж на лице за видимо подмладена кожа още веднага след процедурата.

Lifting_1_.png

3. „Сияйна кожа”.

Пакетът включва диамантено микродермабразио, което представлява механичен пилинг за излющване на мъртвите клетки. Комбинираме го с кислород, който ни предоставя един от най-добрите начини да се погрижим за чистотата и младежкия вид на кожата на лицето. Без кислород жизнените процеси в организма не биха били възможни, но освен че е необходим за клетъчното дишане, той участва и в клетъчната регенерация. Именно затова кислородът е неделима част от грижата за кожата. Завършваме процедурата с маска на селективна френска козметична марка.

Copy-of-Double-Peeling.png

4. Пакет „Чистота и свежест“.

Double-Peeling_1_.png

Пакетът комбинира няколко процедури на неустоима ценаултразвуков пилинг и ултразвукова хидратация на лице. Ултразвукът способства за дълбокото хидратиране на кожата, възстановява клетъчния метаболизъм и осигурява по-дълбоко проникване на козметичните препарати. При почистването на лицето с ултразвук ултразвуковата вълна води до дълбоко почистване на порите от прах, грим, себум и микроорганизми. Друг полезен ефект на ултразвуковия пилинг е, че ексфолира вроговените клетки от епидермиса, с което ускорява клетъчното обновяване. Чрез ултразвуковата хидратация, която сме добавили в пакета, допълнително способстваме за дългото задържане на влагата и добрия тургур на кожата. Ефектен завършек на процедурите ще даде peel off алгинатната маска на водещата премиум клас марка за професионална козметика Casmara.

*Всички предложения са валидни до края на март.

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

Заповядайте при нас, за да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло на изключително изгодни цени и без компромис в качеството!

Очакваме Ви в центъра ни на ул. „Гургулят“ 22 в София!

Контакти:

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00;

www.medesta.bg