Есента пристъпва и с нея идва онзи период от годината, в който трябва да обърнем внимание на кожата на лицето. Затова ние от MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center Ви предлагаме специални оферти и изгодни пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите тя да бъде готова за все по-студеното време навън. На фокус при нас в идните месеци са също офертите за лазерна епилация, тъй като грижата за гладка и красива кожа на тялото не бива да остава на заден план в студените месеци – дори напротив! Сега е точният момент да планирате разходите си и да инвестирате в тази процедура, която ще Ви позволи да се отървете от нежеланото окосмяване завинаги.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация са на фокус при нас независимо от сезона, защото красивата и гладка кожа изисква постоянна грижа и внимание. Ако все още не сте готови да започнете с пакет, то за Вас са нашите промоционални предложения за една процедура на отделна зона. С най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Christmas2019_Laser-1.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 20 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 50 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) + мишници – от 160 лв. на 99 лв.;

• 1/2 ръце (жени) + мишници - от 100 лв. на 55 лв.;

• Цели ръце (мъже) + мишници – от 200 лв. на 130 лв.;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 240 лв.;

• Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 450 лв.;

• Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 120 лв.;

• Бедра (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лева.

2. „В готовност за есента“.

Един от най-добрите начини да се погрижите за чистотата и младежкия вид на кожата на лицето е да му дадете кислород. Без него жизнените процеси в организма не биха били възможни, но освен че е необходим за клетъчното дишане, той участва и в клетъчната регенерация. Именно затова кислородът е неделима част от грижата за чиста и млада кожа без бръчки. Предлагаме Ви да си набавите този жизненоважен микроелемент с OxyGeneo+®. Процедурата директно витализира кожата, като действа едновременно в три посоки чрез три доказани технологии: OxyGeneo® – нежна ексфолиация; OxyGeneo® Ultrasound за инфузия с Neobright и Neorevive гел и OxyGeneo® Tripollar – мултиполярна радиочестота. За още по-добри резултати съчетаваме процедурата с почистване на лице на обща цена за пакета от само 100 лева! 

Double-Peeling.png

3. “REstart“.

Kopie-na-Christmas2019_Face1.png

Безспорно, гарантирани резултати в грижата за кожата могат да бъдат постигнати чрез процедурата HydraFacial: изключителна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. След HydraFacial почистването на лице никога вече няма да е същото! С всяка процедура ще получите като подарък от нас кислородна мезотерапия, чрез която лицето Ви ще се насити с този живителен елемент. Един пакет: двойно презареждане за Вашата кожа! 

4. „Обновена кожа на лицето“.

Студеният период е „златен“ за прилагане на химически пилинг. Затова с настъпването на студените месеци обръщаме вниманието Ви към нашия пакет от 4 процедури на изключително атрактивна цена, за да обновите лицето си и да се погрижите за него, като му вдъхнете нова енергия

Copy-of-Christmas2019_Face3.png

5. „Блестяща кожа“.

Следващото ни предложение за есенна грижа за кожата на лицето включва диамантено микродермабразио, което представлява механичен пилинг за излющване на мъртвите клетки. Благодарение на него преминаването на активни съставки от козметични кремове и маски се подобрява с над 50 процента. Към него като подарък добавяме безиглена мезотерапия.

Christmas2019_Face1.png

С нея могат да се постигнат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Те се внасят под формата на липозоми, за да се осигури афинитетът им към клетъчната мембрана. В зависимост от нуждите на всеки пациент, терапевтите подготвят необходимия коктейл от серуми и активатори. Терапията е абсолютно безболезнена, атравматична и изключително приятна. Двойна атака срещу несъвършенствата на кожата на лицето!

6. Есенни Venus Legacy оферти.

Get-Productive.png

Venus Legacy е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките. 

Lifting.png

В същото време процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето. В нашите есенни предложения за Вас сме включили два варианта на процедури с Venus Legacy. Ще се убедите в ползата от тях независимо дали ще изберете да се погрижите за тялото, или за кожата на лицето си. Предлагаме Ви да се запознаете още по-подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

Контакти:

София, ул. "Гургулят" 22

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00