Независимо от все още хладните дни лятото пристъпва и предстоящите горещи температури изискват предварителна подготовка и специална грижа. През топлите месеци традиционно обръщаме по-специално внимание на процедурите за тяло и на пакетите за лазерна епилация. Не сме забравили и терапиите за лице. Въпреки че през лятото много от тях не се прилагат, подходящата грижа за него не бива да бъде пренебрегвана. Представяме Ви нашите промоционални оферти, валидни през юни и юли.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

През юни и юли лазерната епилация при нас е на изключително изгодни промоционални цени за процедура на отделните зони. Сега е най-подходящото време да се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Christmas2019_Laser-1.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

Жени

• Горна устна - от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка – от 25 лв. на 20 лв.;

• Цяло лице – от 60 лв. на 50 лв.;

• Цели ръце – от 160 лв. на 95 лв.;

• 1/2 ръце – от 100 лв. на 60 лв.;

• Интим + седалище – от 200 лв. на 130 лв.;

• Интим + мишници – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака – от 450 лв. на 240 лв.;

• Бедра – от 290 лв. на 145 лв.;

• Подбедрици – от 220 лв. на 130 лв.;

• Цяло тяло – от 800 лв. на 450 лв.

Мъже

• Цели ръце – от 200 лв. на 130 лв.;

• Цял корем – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гърди – от 150 лв. на 90 лв.;

• Гръб и рамене – 350 лв. на 230 лв.

Не пропускайте да разгледате и нашите специални пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация за жени и за мъже, с които ползвате най-изгодните цени при нас.

2. На фокус: процедури за тяло.

Предложихме Ви оферти за тяло с медицински апарати още в началото на пролетта. Заради добрите резултати, които се постигат с тях, и заради традиционния интерес към процедурите за тяло през лятото решихме да удължим промоционалния им период до края на юли. Дотогава имате възможност да се възползвате от изключително изгодни цени и да инвестирате разумно в даващи резултати процедури.

- ТОП оферти за СУПЕР тяло:

Те са в два варианта и включват комбинация от процедури с два доказано ефективни медицински апарата – Venus Legacy и LPG, които ще Ви помогнат да постигнете реални резултати. С всеки от апаратите ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури и с двата, водят до невероятни резултати!

Copy-of-Christmas2019_Venus_Body2.png

Venus Legacy е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките. Запознайте се подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата. Апаратът е предпочитан от много от Вас заради това, че с него изключително успешно се третират т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, а и защото процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане.

Copy-of-Copy-of-Christmas2019_Venus_Body2.png

Възползвайте се от пакетите, които с двойна сила атакуват несъвършенствата по тялото.

- Venus Legacy на ТОП цени:

До края на юли при нас имате възможност да се възползвате от изключително изгодни цени на процедури с Venus Legacy и да подготвите тялото си за лятото. В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy и сега имате изгодна възможност да се убедите сами в неговата ефективност.

Christmas2019_Venus_Body1.png

На специални цени до края на юни са процедури, третиращи най-проблемните зони на тялото:

• Venus Legacy малка зона – 30 мин./60 лв. (корем , ръце или паласки);

• Venus Legacy голяма зона – 60 мин./120 лева.

Christmas2019_Venus_Body2.png

3. „Кислородно насищане“.

Независимо от сезона един от най-добрите начини да се погрижите за чистотата и младежкия вид на кожата на лицето е да му дадете кислород. Без него жизнените процеси в организма не биха били възможни, но освен че е необходим за клетъчното дишане, той участва и в клетъчната регенерация. Именно затова кислородът е неделима част от грижата за чиста и млада кожа без бръчки.

Lifting.png

Предлагаме Ви да си набавите този жизненоважен микроелемент с OxyGeneo+®. Процедурата директно витализира кожата, като действа едновременно в три посоки чрез три доказани технологии: OxyGeneo® – нежна ексфолиация; OxyGeneo® Ultrasound за инфузия с Neobright и Neorevive гел и OxyGeneo® Tripollar – мултиполярна радиочестота. За още по-добри резултати съчетаваме процедурата с почистване на лице на обща цена за пакета от само 100 лева!

4. „Релакс и възстановяване“.

Double-Peeling.png

Козметичният масаж е един от най-добрите начини да поддържате младежкия и жизнен вид на кожата на лицето си. Той стимулира кръвообращението, облекчава напрежението, тонизира кожата и поддържа нейната еластичност. Макар често да е подценяван, масажът е подходящ за всеки тип кожа и редовното му приложение води до отлични резултати независимо от възрастта. За допълнителен ефект нашите терапевти добавят етерични масла и маска според типа кожа.

5. „Детокс терапия“.

Независимо от сезона кожата ни винаги се нуждае от детоксикация. Нашите терапевти подготвиха специално за Вас терапия в няколко стъпки, която ще Ви помогне да обновите кожата на лицето си. Процедурата започва с измиване на лицето с продукт според типа кожа, последвано от нежна ексфолиация с микрокристален пилинг. Следващата стъпка е безиглена мезотерапия с мезококтейл със 100% витамин C. С безиглената мезотерапия се постигат невероятни резултати без използването на игли. Чрез нея активните субстанции проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Витамин C има силно антиоксидантно действие. Той се свързва със свободните радикали, които са сред основните фактори за стареенето на кожата. Детокс терапията продължава с масаж със серум и завършва с детоксикираща алгинатна маска с екстракт от морски водорасли. Терапията е абсолютно безболезнена, атравматична, изключително приятна и най-важното – резултатна!

Christmas2019_Venus_Face1-1.png

При нас - в условия на безупречна хигиена - ще получите професионална грижа, без компромис в качеството и на изключително изгодни цени!

Хубаво лято!