В края на една година, изпълнена с предизвикателства, Ви представямe нашите специални предложения* на процедури за лице и тяло, които се надявамe не само да Ви помогнат да се погрижите за себе си, но и да Ви донесат мигове на спокойствие, от които все повече имаме нужда. Постарахме се специално за Вас да съберем на едно място едни от най-добрите ни предложения, така че да можете да си осигурите най-подходящата грижа за Вашите лице и тяло. На фокус в нашите предложения са едни от най-необходимите терапии за грижа за лицето през зимните месеци. Подготвили сме и специални отстъпки на процедури Venus Legacy за тяло, както и изключително изгодни цени за лазерна епилация.

1. Специални оферти: лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация неслучайно са нашият „златен“ хит. С тях ползвате най-изгодните цени при нас. Не всеки обаче е готов да започне с лазерната епилация, купувайки си пакет. Затова всеки месец подготвяме промоционални цени за една процедура на отделните зони. Вижте ги по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазерPrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Christmas2019_Laser-1.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 20 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 50 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) + мишници – от 160 лв. на 99 лв.;

• 1/2 ръце (жени) + мишници - от 100 лв. на 55 лв.;

• Цели ръце (мъже) + мишници – от 200 лв. на 130 лв.;

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 240 лв.;

• Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 450 лв.;

• Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 120 лв.;

• Бедра (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лева.

2. Специални оферти: с Venus Legacy по-близо до мечтаното тяло.

До края на януари при нас имате възможност да се възползвате от изключително изгодни цени на процедури с Venus Legacy. Неведнъж сме Ви представяли предимствата на този медицински апарат, който постигазабележителни резултати в извайването на тялото. Затова Ви даваме възможност да зарадвате себе си за празниците, като инвестирате разумно в даващи резултати процедури. 

Copy-of-Christmas2019_Laser-1.png

Стройно тяло не се постига с магическа пръчка, но то отдавна не е привилегия само на хората с добър ген или на онези, които могат да си позволят пластична операция. В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките. Специалните пакети с Venus Legacy, които подготвихме за Вас, включват процедури, третиращи най-проблемните зони на тялото

Venus Legacy малка зона – 30 мин./90 лв. (корем , ръце или пакаски);

Venus Legacy голяма зона – 60 мин./120 лева.

Балансираното хранене, умерената физическа активност и Venus Legacy са ключът към така мечтаното стройно тяло. Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

3. На фокус: терапии за грижа за лицето през зимните месеци.

Christmas2019_Venus.png

- „Видимо обновена кожа”:

Copy-of-Christmas2019_Face3.png

Докато студът навън „щипе“ лицето, при нас идва най-подходящото време от годината за прилагане на химически пилинг. Ето защо Ви предлагаме пакет от 4 процедури на изключително атрактивна цена, за да обновите лицето си и да го презаредите с енергия и свежест.

- „Празник за кожата“:

Kopie-na-Christmas2019_Face1.png

За да възстановите кожата на лицето, са нужни постоянна грижа и внимание. Можете да си осигурите и двете с HydraFacial: изключителна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. След HydraFacial почистването на лице никога вече няма да е същото!

С всяка процедура HydraFacial в пет стъпки до края на януари ще получите като подарък от нас серум с хиалуронова киселина The Ordinary. Един пакет, който ще се превърне в истински празник за Вашата кожа!

- „Регенерирана кожа“:

Christmas2019_Face3.png

Микронидлингът неслучайно се превърна в любима терапия за много от Вас. Процедурата многократно стимулира производството на нов колаген и затова се нарича колаген индуктивна терапия. Представлява множество микроубождания, които стимулират производството на колаген и еластин в кожата. В същото време микроубожданията създават канали, през които на кожата се доставят т.нар. мезококтейли. Процедурата е изключително подходяща за суха и девитализирана кожа, разширени пори, белези от акне, пигментни петна и отпуснат овал на лицето.

*Всички предложения са валидни до края на януари.

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

Заповядайте при нас, за да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло на изключително изгодни цени и без компромис в качеството!

Контакти:

София, ул. "Гургулят" 22

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00