Подбрахме нашите предложения за май и юни с мисъл за Вас, за да се погрижите за себе си и да се подготвите за все по-топлите дни, които ни очакват. В трудното време днес още повече имаме нужда от нова енергия и подходяща грижа. Затова подготвихме за Вас специални пакети с отстъпки на терапии за лице и тяло. При нас - в условия на безупречна хигиена - ще получите професионална грижа, без компромис в качеството и на изключително изгодни цени!

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация неслучайно са нашият „златен“ хит. С тях ползвате най-изгодните цени при нас. Не всеки обаче е готов да започне с лазерната епилация, купувайки си пакет. Затова всеки месец подготвяме промоционални цени за една процедура на отделните зони. Вижте ги по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Christmas2019_Laser.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 40 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) + мишници – от 160 лв. на 95 лв.

• 1/2 ръце (жени) + мишници - от 100 лв. на 55 лв.

• Цели ръце (мъже) + мишници– от 200 лв. на 130 лв.

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 240 лв.

• Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 450 лв.;

• Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 120 лв.

• Бедра (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лв.

2. На фокус: Venus Legacy за лице и за тяло.

До края на юни при нас имате възможност да се възползвате от изключително изгодни цени на процедури с Venus Legacy. 

Неведнъж сме Ви представяли предимствата на този медицински апарат, който постига забележителни резултати както в извайването на тялото, така и в борбата с бръчките и отпуснатия овал на лицето.

Затова Ви даваме възможност да зарадвате себе си за празниците, като инвестирате разумно в даващи резултати процедури.

- С Venus Legacy по-близо до мечтаното тяло:

Стройно тяло не се постига с магическа пръчка, но то отдавна не е привилегия само на хората с добър ген или на онези, които могат да си позволят пластична операция. В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy.

Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките.

Christmas2019_Venus.png

Специалните пакети, които подготвихме за Вас с Venus Legacy, включват процедури, третиращи най-проблемните зони на тялото.

Venus Legacy малка зона30 мин./90 лв. (корем , ръце или пакаски);

Venus Legacy голяма зона60 мин./160 лв.;

Venus Legacy пакет 12 процедури бедра - 360 мин./890 лева.

Балансираното хранене, умерената физическа активност и Venus Legacy са ключът към така мечтаното стройно тяло. Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

- Venus Legacy безоперативен лифтинг за лице:

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Вижте нашите специални предложения за процедури на лице, които неслучайно са се превърнали в едни от най-предпочитаните ни оферти.

Venus Legacy премахване на двойна брадичка - 20 мин./45 лв.;

Venus Legacy лице и шия - 40 мин./100 лв.;

Venus legacy околоочен контур - 15 мин./30 лева.

3. „Презареждане“.

Обичайно, в периода преди лятото Ви предлагаме пакети за тялото, които ще Ви помогнат да го презаредите след дългата зима. Затова до края на юни при нас с всеки пакет от 4 процедури с Venus Legacy „Проблемни зони“ за 600 лева получавате като подарък 10 LPG процедури. С всеки от апаратите ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури и с двата апарата, водят до невероятни резултати!

Venus Legacy е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура.

LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата.

Copy-of-Christmas2019_Face1.png

4. „Празник за кожата на лицето”.

Независимо от кризисната ситуация в момента завършването на училище е важно събитие за много млади хора и техните семейства. Предстои да видим как ще го посрещнат, като дотогава им предлагаме да се погрижат за здравия си външен вид, който е от значение не само при празнични събития. Затова им предлагаме т.нар. холивудско почистване на лице HydraFacial: изключителна система, която съчетава ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. Специално добавяме към всяка процедура подарък: хидратиращ серум на водещия козметичен бранд The Ordinary

Christmas2019_Face1_1_.png

5. „Двоен лифтинг“.

Микротоковата терапия, наричана още биолифтинг, е безопасна и приятна моделираща процедура, при която се използва енергията на биоптичния импулс. По време на процедурата се получава съкращаване на мимическите мускули, което ги тонизира и стяга. Биолифтингът е истинска гимнастика за мускулите на лицето, които се нуждаят от спорт не по-малко от тялото ни. Биолифтингът е терапия, която може да се прилага всеки ден или през ден. Тя може да бъде комбинирана и с други козметични процедури. До края на юни ние Ви я предлагаме в комбинация с дълбокотъканен масаж, който подобрява кръвообращението, а оттам и трофиката на кожата на лицето. Съчетанието на двете процедури водят до естествен за организма лифтинг на лицето. Препоръчително е да се направи курс от 10 процедури в рамките на две седмици.

Double-Peeling.png

6. „Дълбока хидратация“.

Пакетът включва диамантено микродермабразио, което представлява механичен пилинг за излющване на мъртвите клетки. Благодарение на него преминаването на активни съставки от козметични кремове и маски се подобрява с над 50 процента. Предлагаме Ви го в пакет с кислородна мезотерапия, при която се работи с чист кислород 90% под високо налягане. Комбинирането с различни ампули според типа кожа и състоянието й още повече обогатява процедурата. Съчетанието на микродермабазио и кислородна мезотерапия ще Ви даде ексфолиация, хидратация и истинско презареджане на кожата Ви.

Copy-of-Double-Peeling_1_.png

7. Специални цени за красиви мигли.

До края на юни сме Ви подготвили специални предложения на процедури, чрез които ще разкрасите своите мигли и ще придобиете магнетичен поглед.

Copy-of-oferti-tyalo.png

- „Мигли косъм по косъм“: намаление от 80 лева на 40 лева;

- „Обемни мигли“: намаление от 120 лева на 60 лева;

- „Трайно извиване и ламиниране на мигли“: намаление от 80 лева на 50 лева.

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

Контакти:

София, ул. "Гургулят" 22

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00