През летните месеци обръщаме специално внимание на процедурите за тяло и пакетите за лазерна епилация. Не сме забравили и терапиите за лице. Въпреки че през лятото много от тях не се прилагат, не бива да пренебрегваме грижата за него. Независимо дали ще изберете за Вашата ваканция море или планина, ние ще Ви помогнем да сте в най-добрата си форма. Предлагаме Ви нашите специални предложения, валидни до 15 септември!

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация неслучайно са нашият „златен“ хит. С тях ползвате най-изгодните цени при нас. Не всеки обаче е готов да започне с лазерната епилация, купувайки си пакет. Затова всеки месец подготвяме промоционални цени за една процедура на отделните зони. Вижте ги по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите с нежеланото окосмяване.

Christmas2019_Laser.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 20 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 50 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) + мишници – от 160 лв. на 99 лв.

• 1/2 ръце (жени) + мишници - от 100 лв. на 55 лв.

• Цели ръце (мъже) + мишници– от 200 лв. на 130 лв.

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 240 лв.

• Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 450 лв.;

• Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 120 лв.

• Бедра (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лв.

2. Летен хит: Venus Legacy за лице и за тяло.

Неведнъж сме Ви представяли предимствата на Venus Legacy - медицинският апарат, който постига забележителни резултати както в извайването на тялото, така и в борбата с бръчките и отпуснатия овал на лицето. Летните месеци процедурите с Venus Legacy са едни от най-търсените при нас и затова те неизменно присъстват в нашите промоционални предложения.

До 15 септември при нас имате възможност да се възползвате от изключително изгодни цени за Venus Legacy, за да инвестирате разумно в даващи резултати процедури.

- С Venus Legacy по-близо до мечтаното тяло:

Стройно тяло не се постига с магическа пръчка, но то отдавна не е привилегия само на хората с добър ген или на онези, които могат да си позволят пластична операция. В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy.

Christmas2019_Venus.png

Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките.

Специалните пакети, които подготвихме за Вас с Venus Legacy, включват процедури, третиращи най-проблемните зони на тялото.

Venus Legacy малка зона – 30 мин./90 лв. (корем , ръце или пакаски);

Venus Legacy голяма зона – 60 мин./160 лв.;

Venus Legacy пакет 12 процедури бедра - 360 мин./890 лева.

Балансираното хранене, умерената физическа активност и Venus Legacy са ключът към така мечтаното стройно тяло. Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

- Venus Legacy безоперативен лифтинг за лице:

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Вижте нашите специални предложения за процедури на лице, които неслучайно са се превърнали в едни от най-предпочитаните ни оферти.

Venus Legacy премахване на двойна брадичка - 20 мин./45 лв.;

Venus Legacy лице и шия - 40 мин./100 лв.;

Venus legacy околоочен контур - 15 мин./30 лева.

3. На фокус: LPG.

Както и друг път сме споделяли с Вас, най-сигурният начин да изглеждате във форма, е да инвестирате в процедури с апарати, които са ефективни. Антицелулитните кремове и масажите са на по-ниски цени, но не могат Ви помогнат да се справите с проблема с целулита и отпусната кожа.

До 15 септември при нас са валидни едни от най-харесваните пакети за тяло с LPG, от които можете да се възползвате в няколко варианта.

- Първият вариант включва пакета, който с двойна сила атакува несъвършенствата по тялото. Той комбинира процедури с два доказано ефективни медицински апарата – Venus Legacy и LPG, които ще Ви помогнат да постигнете видими резултати. С всеки от апаратите ще постигнете видим ефект, а

Copy-of-Christmas2019_Face1.png


Venus Legacy е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Запознайте се подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

LPG: френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата.

- Вторият и третият вариант включват пакети за тяло само с LPG. Апаратът е предпочитан от много от Вас заради това, че с него изключително успешно се третират т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, а и защото процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане.

Copy-of-Copy-of-Christmas2019_Face1.png

Copy-of-Copy-of-Copy-of-Christmas2019_Face1.png

4. „Сияеща кожа на лицето”.

Не можем да пренебрегнем грижата за кожата на лицето, макар че през слънчевите месеци много от процедурите за лице не се прилагат. За да запазите свежестта и блясъка му през лятото, Ви предлагаме т.нар. холивудско почистване на лице HydraFacial: изключителна система, която съчетава ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита. Предлагаме HydraFacial на изключително изгодна цена в пакет от три броя, като към всеки HydraFacial в пакета добавяме и по една безиглена мезотерапия. 

Copy-of-Christmas2019_Face3.png

С нея могат да се постигнат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Те се внасят под формата на липозоми, за да се осигури афинитетът им към клетъчната мембрана. В зависимост от нуждите на всеки пациент, терапевтите подготвят необходимия коктейл от серуми и активатори: за стягане кожата на лицето и предотвратяване появата на фини линии и бръчки, за депигментация и други, както и подмладяващ коктейл, подобряващ общия тон и текстура на кожата. Терапията е абсолютно безболезнена, атравматична и изключително приятна. Двойна атака срещу несъвършенствата на кожата на лицето!

5. „Чиста и млада кожа“.

Double-Peeling.png

Независимо от сезона един от най-добрите начини да се погрижите за чистотата и младежкия вид на кожата на лицето е да му дадете кислород. Без него жизнените процеси в организма не биха били възможни, но освен че е необходим за клетъчното дишане, той участва и в клетъчната регенерация. Именно затова кислородът е неделима част от грижата за чиста и млада кожа без бръчки. Предлагаме Ви да си набавите този жизненоважен микроелемент с OxyGeneo+®. Процедурата директно витализира кожата, като действа едновременно в три посоки чрез три доказани технологии: OxyGeneo® – нежна ексфолиация; OxyGeneo® Ultrasound за инфузия с Neobright и Neorevive гел и OxyGeneo® Tripollar – мултиполярна радиочестота. За още по-добри резултати съчетаваме процедурата с почистване на лице на обща цена за пакета от само 100 лева!


6. „Дълбока хидратация“.

Copy-of-Double-Peeling.png

Пакетът включва диамантено микродермабразио, което представлява механичен пилинг за излющване на мъртвите клетки. Благодарение на него преминаването на активни съставки от козметични кремове и маски се подобрява с над 50 процента. Предлагаме Ви го в пакет с кислородна мезотерапия, при която се работи с 90% чист кислород под високо налягане. Комбинирането с различни ампули според типа кожа и състоянието й още повече обогатява процедурата. Съчетанието на микродермабазио и кислородна мезотерапия ще Ви даде ексфолиация, хидратация и истинско презареджане на кожата Ви.

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

Контакти:

София, ул. "Гургулят" 22

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00