Пролетта официално е при нас. Предстоят ни все по-топли дни, празници и повече почивни дни. Предлагаме Ви възможност да използвате предстоящото слънчево време, за да се погрижите за лицето и тялото си, които имат нужда от нова енергия и подходяща грижа на прага на лятото. Представяме на Вашето внимание специалните предложения на MedEsta-Medical Esthetic&Laser Center, валидни до края на май. Подготвили сме Ви оферти и пакетни предложения, които ще Ви помогнат да се погрижите за себе си.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация неслучайно са нашият „златен“ хит. С тях ползвате най-изгодните цени при нас. Не всеки обаче е готов да започне с лазерната епилация, купувайки си пакет. Затова всеки месец подготвяме промоционални цени за една процедура на отделните зони. Вижте ги по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите с нежеланото окосмяване.

Christmas2019_Laser-1_1_.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 20 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 20 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 50 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) + мишници – от 160 лв. на 99 лв.

• 1/2 ръце (жени) + мишници - от 100 лв. на 55 лв.

• Цели ръце (мъже) + мишници– от 200 лв. на 130 лв.

• Пълен интим и седалище (жени) – 130 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 240 лв.

• Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 450 лв.;

• Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 120 лв.

• Бедра (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лв.

2. ТОП оферти за СУПЕР тяло в два варианта.

Специалните ни ТОП оферти за СУПЕР тяло са в два варианта. Те включват комбинация от процедури с два доказано ефективни медицински апарата – Venus Legacy и LPG, които ще Ви помогнат да постигнете реални резултати. С всеки от апаратите ще постигнете видим ефект, а пакетите, които комбинират процедури и с двата, водят до невероятни резултати!

Copy-of-Christmas2019_Venus_Body2.png

Venus Legacy е високотехнологичен апарат, който комбинира различни енергии и постига забележителни резултати, които са налице само след една процедура. Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките. Запознайте се подробно с предимствата на този апарат и в сайта ни.

LPG френски апарат за изцяло неинвазивно и механично третиране на тялото, който бори отлично целулита и спомага за стягането на кожата. Апаратът е предпочитан от много от Вас заради това, че с него изключително успешно се третират т.нар. проблемни зони като корем, паласки, брич, вътрешна и външна част на бедрата, а и защото процедурите с него са подходящи и за периода след бременност и раждане.

Copy-of-Copy-of-Christmas2019_Venus_Body2.png

Възползвайте се от пакетите, които с двойна сила атакуват несъвършенствата по тялото.

3. Подготви тялото си за лятото с Venus Legacy.

До края на май при нас имате възможност да се възползвате от изключително изгодни цени на процедури с Venus Legacy и да подготвите тялото си за предстоящото лято. То съвсем не е толкова далеч, колкото изглежда, и затова Ви предлагаме да започнете пътя си към стройното тяло още сега. В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy и сега имате изгодна възможност да се убедите сами в неговата ефективност.

Copy-of-Christmas2019_Venus_Body2.png

На специални цени до края на май са процедури, третиращи най-проблемните зони на тялото:

• Venus Legacy малка зона – 30 мин./60 лв. (корем , ръце или паласки);

• Venus Legacy голяма зона – 60 мин./120 лева.

Christmas2019_Venus_Body2.png

4. „Безоперативен лифтинг” на околоочен контур.

Едно от специалните ни предложения за грижа за кожата на лицето включва процедури с Venus Legacy, които са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Предлагаме Ви само до края на май да се възползвате от нашето предложение за безоперативен лифтинг Venus Legacy на околоочен контур в комбинация с лимфодренажен масаж на промоционална цена от 50 лева. Към всеки пакет ще получите подарък кислородна маска за живително насищане на тази изключително деликатна зона на лицето.

Christmas2019_Venus_Face1.png

5. „Видимо обновена кожа на лицето“.

Един от най-добрите начини да се погрижите за кожата на лицето е чрез процедурата HydraFacial: изключителна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита.

Copy-of-Kopie-na-Christmas2019_Face1.png

След HydraFacial почистването на лице никога вече няма да е същото! С всяка процедура ще получите като подарък от нас безиглена мезотерапия. С нея могат да се постигнат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Те се внасят под формата на липозоми, за да се осигури афинитетът им към клетъчната мембрана. В зависимост от нуждите на всеки пациент, терапевтите подготвят необходимия коктейл от серуми и активатори. Терапията е абсолютно безболезнена, атравматична и изключително приятна. Двойна атака срещу несъвършенствата на кожата на лицето!

6. „Блестяща кожа“.

na-Christmas2019_Face1.png

Под името „Блестяща кожа“ Ви предлагаме дълбоко почистване на лице с козметичния робот Skin Karma. За дълбоко насищане на кожата с кислород добавяме кислородна мезотерапия, при която се работи с чист кислород 90% под високо налягане.

7. „Чистота и свежест“.

Double-Peeling_2_.png

Стресът и замърсяването и ултравиолетовата радиация въздействат негативно върху кожата. С напредването на възрастта по нея се наблюдават бръчки, кожната повърхност става груба, тенът неравномерен, а резултатът е загубата на естествения й блясък! Адекватната грижа е от съществено значение за поддържането на здрава, жизнена и млада кожа. До края на май можете да го направите с Alma Beauty Reboost. По време на процедурата се работи със специализирана ръкохватка, която съчетава мощни звукови трептения и акустични вълни, които извършват механичен натиск върху кожата. Това предизвиква ексфолирането й чрез отстраняване на роговите клетки и излишния себум.

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

Очакваме Ви в центъра ни на ул. „Гургулят“ 22 в София!

Контакти:

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.