Февруари е вече тук с пролетно време и обещания за опияняващи моменти, а март наднича зад ъгъла – непредсказуем и капризен, но предвещаващ настъпването на пролетта. Без съмнение, очакват ни два месеца под знака на виното, любовта и жената. Независимо дали за Вас те са повод за празник, никога не е излишно да си направите подарък, като изберете сред нашите специални предложения. Предлагаме на Вашето внимание атрактивни цени за лазерна епилация, както и специални пакети, в които комбинираме едни от най-успешните ни процедури за лице и тяло.

1. Лазерна епилация PrimeLase.

Специалните ни пакетни предложения с 50% намаление за лазерна епилация неслучайно са нашият „златен“ хит. С тях ползвате най-изгодните цени при нас. Не всеки обаче е готов да започне с лазерната епилация, купувайки си пакет. Затова всеки месец подготвяме промоционални цени за една процедура на отделните зони. Вижте ги по-долу и не забравяйте, че с най-добрия диоден лазер PrimeLase при нас в MedEsta, ще се разделите завинаги с нежеланото окосмяване.

Christmas2019_Laser.png

Възползвайте се от нашите изключително изгодни цени:

• Горна устна (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Брадичка (жени) – от 25 лв. на 19 лв.;

• Шия, врат и скули (мъже) – от 100 лв. на 79 лв.;

• Цяло лице (жени) – от 60 лв. на 40 лв.;

• Цял корем (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели гърди (мъже) – от 150 лв. на 90 лв.;

• Цели ръце (жени) + мишници – от 160 лв. на 95 лв.

• 1/2 ръце (жени) + мишници - от 100 лв. на 55 лв.

• Цели ръце (мъже) + мишници– от 200 лв. на 130 лв.

• Пълен интим + мишници (жени) – от 160 лв. на 95 лв.;

• Цели крака, мишници + пълен интим (жени) – от 610 лв. на 280 лв.;

• Подбедрици, мишници + пълен интим (жени) – от 430 лв. на 189 лв.;

• Цели крака + външни бикини (жени) – от 450 лв. на 240 лв.

• Цяло тяло (жени) – от 800 лв. на 450 лв.;

• Подбедрици и колене (жени) – от 250 лв. на 120 лв.

• Бедра (жени) – от 290 лв. на 145 лв.;

• Гръб и рамене (мъже) – от 350 лв. на 230 лв.

2. На фокус: Venus Legacy за лице и за тяло.

Поради големия интерес и многобройните запитвания от Ваша страна удължаваме промоционалния период на процедури с Venus Legacy.

Вече много от Вас лично се убедиха в многобройните предимства на този медицински апарат, който постига забележителни резултати както в извайването на тялото, така и в борбата с бръчките и отпуснатия овал на лицето.

Затова Ви отново даваме възможност да инвестирате разумно в даващи резултати процедури.

Christmas2019_Venus.png


- С Venus Legacy по-близо до мечтаното тяло:

Стройно тяло не се постига с магическа пръчка, но то отдавна не е привилегия само на хората с добър ген или на онези, които могат да си позволят пластична операция. В последните години медицинската естетика постига забележителни резултати чрез неинвазивни процедури с високотехнологични апарати като Venus Legacy.

Годишно в света се извършват над три милиона процедури с него и това не е случайно: той редуцира целулита, оформя тялото, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата и видимо намалява обиколките.

Специалните ни пакети с Venus Legacy, които по Ваша молба отново са сред в промоционалните ни месечни предложения, включват процедури, третиращи най-проблемните зони на тялото.

• Venus Legacy малка зона – 30 мин./90 лв. (корем , ръце или пакаски);

• Venus Legacy голяма зона – 60 мин./160 лв.;

• Venus Legacy пакет 12 процедури бедра - 360 мин./890 лева.

Балансираното хранене, умерената физическа активност и Venus Legacy са ключът към така мечтаното стройно тяло. Възползвайте се от атрактивните ни ценови предложения и инвестирайте в здравето и красотата си!

- Venus Legacy безоперативен лифтинг за лице:

Процедурите с Venus Legacy са изключително резултатни не само при третиране на тяло, но и при третиране на лицето: медицинският апарат намалява видимите бръчки, стяга и изглажда кожата, оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Вижте нашите специални предложения за процедури на лице, които неслучайно са се превърнали в едни от най-предпочитаните от Вас оферти.

• Venus Legacy премахване на двойна брадичка - 20 мин./45 лв.;

• Venus Legacy лице и шия - 40 мин./100 лв.;

• Venus legacy околоочен контур - 15 мин./30 лева.

3. „Регенерирана кожа”.

Макар първите дни на февруари да напомнят по-скоро за пролет, времето навън все още е хладно. Студеният период е „златен“ за прилагане на химически пилинг. Ето защо използваме всеки студен месец, за да обърнем вниманието Ви към нашия пакет от 4 процедури на изключително атрактивна цена, за да обновите лицето си и да го презаредите с енергия и свежест.

Christmas2019_Face3.png


4. Пакет „Кислородно зареждане“.

След HydraFacial почистването на лице вече ще има съвсем различно значение за Вас! HydraFacial не е процедура, а цялостна система, която съчетава само в една терапия много ценни процедури. Това са: ексфолиация на мъртвите клетки; химически пилинг; екстракция на комедоните; дълбока хидратация и антиоксидантна защита.

Christmas2019_Face1.png

С всяка процедура ще получите като подарък от нас неинвазивна мезотерапия, чрез която се постигат невероятни резултати без използването на игли. Активните субстанции, които се използват, проникват в кожата и се абсорбират в дълбочина. Един пакет: два чудесни резултата за Вашата кожа!

5. „Преобразяване“.

Микронидлингът неслучайно се превърна в любима терапия за много жени. Процедурата многократно стимулира производството на нов колаген и затова се нарича колаген индуктивна терапия. Представлява множество микроубождания, които стимулират производството на колаген и еластин в кожата. В същото време микроубожданията създават канали, през които на кожата се доставят т.нар. мезококтейли. Процедурата е изключително подходяща за суха и девитализирана кожа, разширени пори, белези от акне, пигментни петна и отпуснат овал на лицето.

За още по-добри резултати в този пакет добавяме като подарък маска с хиалуронова киселина, която допълнително ще спомогне за това Вашата кожа да изглежда преобразена след процедурата.

Christmas2019_Face2.png

6. Сияеща кожа на лицето.

Пилингът PQAge е приложим при пациенти с чувствителна кожа, наличие на пигментации или акне благодарение на иновативната си формула. Той е нежен и не излющва кожата, не засяга епидермиса, локализира се директно в дермата, където причинява микронаранявания на колагенните и еластичните влакна с последващото им реструктуриране. При този процес настъпват промени в кожата, които подобряват нейната еластичност, плътност и стегнатост. Резултатът е лифтинг и избистряне на тена още след първата процедура.

Само до края на март при нас в MedEsta можете да получите три пилинга PQAge са на изключително атрактивна цена.

Copy-of-Christmas2019_Face3.png

За повече информация следете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

Заповядайте при нас, за да получите професионални медико-естетични услуги за лице и тяло на изключително изгодни цени и без компромис в качеството!

Контакти:

София, ул. „Гургулят“ 22 в София.

Тел: 0889 43 19 47; 02/4 27 27 00.